Dolar 32,2504
Euro 34,7636
Altın 2.410,90
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Fatih Terim’den Emre Akbaba kararı

Galatasaray’da Muslera’nın kaptan olarak sahaya çıkacağı Beşiktaş derbisinde savunmada Marcao-Donk, orta sahada Taylan-Fernandes olacak. Emre Akbaba, Halil ve Kerem’in de yeri garanti.

Fatih Terim’den Emre Akbaba kararı
6 Mayıs 2021 20:44
240
A+
A-

Spor Arena/Ali Naci KÜÇÜK Ligde cumartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim sahaya süreceği ilk 11’in büyük bir kısmını belirledi.

Son haftalarda oyuncularının performansı ve kazanma arzusu, hırsını göz önüne alarak hareket eden Fatih Terim, savunma bekleri ve bir kanat oyuncusu hariç Beşiktaş maçının kadrosunu tahtaya yazdı.

Muslera’nın kaptan olarak sahaya çıkacağı maçta savunma ikilisi yine Marcao ve Donk olacak. Orta sahada yine Taylan-Gedson Fernandes ikilisi görev alacak.

GENÇLERE GÜVENİYOR

Tecrübeli teknik adam, son haftalarda Trabzonspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında gol katkısı sağlayan, sarı kırmızılı takımı sırtlayan Emre Akbaba’ya da Beşiktaş maçında 11’de yer verecek.

Tecrübeli hoca 3. bölgede genç ve etkili oyuncularını da derbide yine en önemli gol silahı olarak görevlendirecek. Gençlerbirliği maçında 1 gol, 1 asistle oynayan Halil Dervişoğlu ile birlikte Kerem de cumartesi günü ilk 11’de olacak. Beklerde ve kanatta kimin olacağı ise son antrenmanda belli olacak.

Galatasarayda Fatih Terim derbi kadrosunu belirledi 8 ismin forması garanti

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com’a üye ol…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.