Dolar 32,2823
Euro 34,7777
Altın 2.407,24
BİST 10.246,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Trabzonspor’da Hotic operasyonu!

Trabzonspor’da Hotic operasyonu!
26 Ocak 2023 13:02
235
A+
A-

Trabzonspor, ikinci kez uzun süreli sakatlık yaşayan Edin Visca’nın yerini, yine bir Bosnalı’yla doldurmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Belçika’da futbol kariyerini sürdüren 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başarılı isim, hem 10 numara hem de sağ kanatta oynayabiliyor.

Alanyaspor mağlubiyeti sonrası Başakşehir ve İstanbulspor engellerini aşarak 35 puana yükselerek 5. sırada yer alan Trabzonspor , zirve yarışındaki iddiasını sürdürüyor.

Ligde ve kupada yoluna devam eden, kadrosunu güçlendirmek adına bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz devinde sürpriz bir isim gündeme geldi.

Edin Visca’nın bir kez daha uzun süreli sakatlanması nedeniyle harekete geçen Bordo Mavililer, Boşnak yıldızın vatandaşını gözüne kestirdi.

VISCA’NIN YERİNE HOTIC

Trabzonspor, sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca’nın yerini dolduracak ismi Belçika’da buldu. Visca’nın vatandaşı olan, Cercle Brugge forması giyen Dino Hotic, Trabzonspor’un gündemine geldi. Bordo-Mavililer, bu sezon Belçika Ligi’nde 4 gol atıp, 1 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için girişimlere başlayan Fırtına, transferi bitirmek adına teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onayını aldı.

SOMUT ADIMLAR ATILACAK

Karadeniz temsilcisi, kulübünün tüm sözleşme uzatma ısrarını geri çeviren yıldız isim için hafta sonuna kadar somut adımlar atacak. Birçok takımın radarında olan Dino Hotic, 10 numara ve sağ kanatta oynayabiliyor. Çok yönlü bir hücumcu olmasından ötürü listeye giren Dino Hotic’e Türkiye’den farklı taliplerin de olduğu ifade ediliyor.

A MİLLİ TAKIM TERCİHİ BOSNA HERSEK

Maribor altyapısından yetişip uzun yıllar A Takım formasını da giydikten sonra Belçika’da Cercle Brugge’e transfer olan Dino Hotic, altyaş kategorilerinde Slovenya Milli Takımı’nda oynamıştı. A Milli Takım tercihini ise Bosna-Hersek Milli Takımı’ndan yana kullanan oyuncu, ülkesi için de 4 kez şans buldu. Dino Hotic, 94 kez sahaya çıktığı Belçika Ligi’nde ise 16 gol atıp 15 de asist yaptı. Skorer kimliğinin yanı sıra sürati ve birebirlerdeki etkili performanslarıyla dikkat çeken oyuncunun maliyetinin de uygun olması Trabzonspor’un iştahını kabartıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.