Dolar 32,2313
Euro 35,1374
Altın 2.471,00
BİST 10.170,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Nigar Yıldırım “Yandık” ile müzikseverlerin karşısına çıktı

Nigar Yıldırım “Yandık” ile müzikseverlerin karşısına çıktı
30 Nisan 2024 00:42
70
A+
A-

Nigar Yıldırım, yazın enerjisini taşıyan yeni şarkısı “Yandık” ile müzikseverlerin karşısına çıktı. “Yandık”, müzik platformlarında ve Nigar Yıldırım’…

Nigar Yıldırım, yazın enerjisini taşıyan yeni şarkısı “Yandık” ile müzikseverlerin karşısına çıktı. “Yandık”, müzik platformlarında ve Nigar Yıldırım’ın Youtube kanalında dinleyicilerle buluşmaya hazır!

Ünlü şarkıcı Nigar Yıldırım, müzik dünyasına bomba gibi düşen yeni şarkısı “Yandık” ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Söz ve müziği Özlem Güneykaya’ya ait olan bu çarpıcı çalışma, yaz aylarına damgasını vuracak.

Prodüktör Hasan Demirok ile çalışmayı değerlendiren Nigar Yıldırım, “Yandık” adlı şarkısının hazırlık sürecini şöyle değerlendirdi:

“Bu çalışmayı büyük bir heves ve heyecanla gerçekleştirdim. Her aşamasında büyük bir özen ve özveriyle çalıştık.”

Klip çekimleri için genç ve yetenekli bir ekiple çalışan Yıldırım, Bahadır Tatlıöz yönetmenliğindeki klibin hazırlık sürecini şu sözlerle anlattı: “Çok genç ama çok yetenekli bir ekiple yola çıktım. Yaptıkları çalışmaları izledim ve çok beğendim. Her birimiz fikirler sunduk ve değerlendirdik. Nihayetinde çok güzel bir klip ortaya çıktı.”

Nigar Yıldırım’ın yeni şarkısı “Yandık”, 26 Nisan’da Youtube ve diğer müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu. Şarkının prodüksiyonunu Hasan Demirok üstlendi, dağıtımını ise DMC Diamond gerçekleştirdi.

Şarkının çalışma ekibinde yer alan isimler arasında, Söz-Müzik: Özlem Güneykaya, Aranje-Mix-Mastering: Emre Kıral, Gitar: Caner Güneysu, Yaylılar: İstanbul Strings, Keyboard: Göksel Kamçı, Perkusyon: Mehmet Akatay, Ud-Cümbüş:Özdemir, Güz Vokal Koçu-Back Vokal:Fatih Ertür, Stüdyo: Hazel Müzik Co., Kayıt Ünal Aşkın, Booking:Osman Özyurt, Prodüksiyon Hasan Demirok, Dağıtım:DMC Diamond, PR Media Radyo Pr: Diamond PR Media, Basın danışmanı: Gizem Altınkaya Aslaner, KLİP Yönetmen: Bahadır Tatlıöz, Görüntü Yönetmeni: Yasemin Tatlıöz, Renk: Wecancolor, Drone: Semih Temel, Set Fotoğraf : Seda Çetinkol Biçer, Set Ekip ve Ekipman: Bodrum Planet Medya, Fotoğraf: Serdar Koç, Fotoğraf Can Bostan, Dansçılar: Sunu Event, Erkek Oyuncu : Eren Zeyrek, Backstage: Enes Ulusal, Backstage Edit: Berke Yeşil, Saç Makyaj (Bodrum): Meltem Yurdan, Saç Makyaj (Ankara):Tuğba Savaş, Styling:Nigar Yıldırım gibi isimler bulunuyor.

Nigar Yıldırım, bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve dinleyicileriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.

YOTUBE LINK    https://www.youtube.com/watch?v=8qFLjPI170E

NİGAR YILDIRIM KİMDİR.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde doğdum ve gerçekten harika bir çocukluk geçirdim. 12 yaşındayken kısa bir süre keman eğitimi aldım ve okulda daima koro solisti olarak yer aldım. CSO sahnesinde çok sesli korolarla performans sergileme şansını birçok kez yakaladım. Üniversite eğitimimi Eskişehir’de istatistik üzerine aldım ve öğrencilik yıllarım gerçekten unutulmazdı. Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı’nda şan dersleri aldım, biraz da gitar ve ses nefesi terapileri dersleriyle ilgilendim. Eskişehir’de bulunduğum süre boyunca küçük bir kafede çeşitli programlar düzenledim. İlk kazandığım para 15 TL idi ve o anın heyecanını hala hatırlıyorum, o sene 2008’di.

Sonrasında 222 Park’ta çalışmaya başladım ve bu deneyim benim için büyük bir öğrenme kaynağı oldu. Farklı şehirleri gezdim, sahnelerde performanslar sergiledim ve sonunda Ankara’ya yerleştim. Zeki Bar’da başladığım sahne hayatımı hala sürdürüyorum ve artık Ankara’da birçok mekanda çalışıyorum. “Yandık” adlı şarkıyı Eylül ayında keşfettim ve sözleri ile müziği sevgili Özlem Güneykaya’ya ait. O günden beri, aranjörüm Emre Kiral, prodüktörüm Hasan Demirok ve menajerim Osman Özyurt ile birlikte gece gündüz çalışarak emek harcadık.

Şarkıma emeği geçen tüm dostlarımın değeri benim için paha biçilemezdir. Türkiye’nin en iyi isimleriyle çalışmak gerçekten büyük bir şans. Önümüzde yeni single ve albüm projeleri var, ayrıca akustik çalışmalar da yapıyoruz. Yolumuz uzun ve meşakkatli olabilir, ama tüm gücüm, enerjim ve heyecanım ile hazırım bu yolculuğa devam etmeye.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.