Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Ümit Çebi’den Ortahisar için Uygulanabilir İstihdam ve Eğitim Projeleri

Ümit Çebi’den Ortahisar için Uygulanabilir İstihdam ve Eğitim Projeleri
7 Mart 2024 17:13
313
A+
A-

Ümit Çebi’den Ortahisar için Uygulanabilir İstihdam ve Eğitim Projeleri

 

Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, seçim kampanyası kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ile bir araya geldi. Görüşmede, TTSO ile iş birliği içinde yürütülecek ortak projeler ele alındı.

 

Çebi liderliğindeki heyet, Ortahisar’da üretim ve istihdamı artırmayı hedefleyen projelerini paylaştı. Aday Çebi, gıda ve ayakkabı fabrikaları kurarak 16.000 genç için iş imkanları yaratmayı vadetti. Bu yeni istihdam modellerinin, TTSO ile koordineli bir şekilde hayata geçirileceği belirtildi.

 

Turizm sektörünün canlandırılması amacıyla da kolları sıvayan Çebi, esnafa yönelik destekler ve belediye bünyesinde açılacak özel eğitim merkezleri aracılığıyla ücretsiz İngilizce ve Arapça dil eğitimi sağlanacağını duyurdu. Bu adımların, Ortahisar’ı daha refah bir şehir haline getirme yolunda atılmış önemli hamleler olduğu vurgulandı.

 

Belediyecilikte 10 yıllık başkanlık ve 15 yıllık amirlik deneyimine sahip olan Çebi’nin projeleri, uygulanabilirlikleri açısından dikkat çekiyor. Çebi, bu projelerle Ortahisar’daki yoksulluğu minimuma indirgeyerek, herkes için yaşanabilir bir şehir oluşturma hedefinde olduklarını ifade ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.