Dolar 32,4348
Euro 34,7625
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Trabzonspor’a Mısırlı golcüyü yazdılar: Muhammed Sherif

Trabzonspor’a Mısırlı golcüyü yazdılar: Muhammed Sherif
10 Mayıs 2022 16:57
456
A+
A-

Trabzonspor’dan Edin Visca’yı tamamlayacak transfer hamlesi. Karadeniz ekibi Anthony Nwakaeme’nin ayrılma ihtimaline karşı forveti Mısırlı Muhammed Sherif’le güçlendirmek için harekete geçtiği iddia edildi. Birçok takımdan teklif alan oyuncunun tercihinin Trabzon olduğu da belirtildi.

YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı Alper Dural

Yeni sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor’un, Mısır’ın Al Ahly takımının forveti Muhammed Sherif’le görüştüğü belirtildi. 18 kez Mısır Milli Takımı’nın formasını da giyen 26 yaşındaki oyuncunun hem iki kanatta hem de santrfor oynayabilme özelliği var.

Mısır basınından Al-Watan Sport’a bu konuda bilgi veren ancak ismini gizli tutan bir kaynak şu açıklamalarda bulundu: “Sezonun sonu yaklaşırken oyuncu birçok takımdan teklif alıyor. Oyuncu bu teklifleri kendi çevresiyle değerlendiriyor. Kendisi de Avrupa’ya gidip profesyonel deneyim yaşamak istiyor.”

ŞİMDİLİK KUPAYA YOĞUNLAŞTI

“Afrika Şampiyonlar Ligi’nin bitmesinden sonra bu teklifler daha da arttı. Trabzonspor da yeni futbol sezonundan itibaren Muhammed Sherif’le sözleşme yapmak isteyen kulüplerin başında geliyor.”

Ancak resmi bir teklif için beklemedeler. Çünkü oyuncu şu anda Afrika Ligi’ni kazanmak için tamamen takımına odaklanmış durumda. Ardından kendi kaderini belirleyecek kararları verecek. Şimdilik bu konuda sessiz kalmayı uygun buluyor.”

Bir başka Mısır gazetesi de Trabzon’un oyuncuyla ilgilendiğini vurguladı. Mısır ekibinin Cezayir takımı Setif’le Afrika Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı maçı 4-0 kazandığı hatırlatılan haberde; Sherif’in de bu maçta sonradan oyuna girip bir gol attığı belirtildi.

Bu sezon bütün kulvarlarda Al Ahly formasıyla 26 maça çıkıp, 10 gol atan ve 3 asist yapan 26 yaşındaki oyuncu, her iki kanatta oynayabildiği gibi santrfor mevkiinde de görev yapabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.