Dolar 32,2189
Euro 35,0249
Altın 2.497,87
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C




















Fenerbahçe’den Ahmet Ağaoğlu’na tepki!

Fenerbahçe’den Ahmet Ağaoğlu’na tepki!
26 Aralık 2021 15:36
242
A+
A-

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak ilk devreyi lider tamamladı. Başkan Ağaoğlu bu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un kendi sahasında Medipol Başakşehir’i konuk ettiği karşılaşma sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili takımın şampiyonluğa odaklandığını belirterek ‘’Trabzonspor’un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor’un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdikleri mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu’dur.’’ açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE’DEN TEPKİ GECİKMEDİ!

 

Son olarak 9 kişi kalan Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Başkan Vekili Erol Bilecik’ten, Süper Lig lideri Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu’na tepki geldi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik açıklamasında ‘’Bu açıklama, futbol dinamiklerinin olağan akışına aykırıdır. Ligin 2.yarısında oynanacak maçları “?” haline getirecek bir açıklamadır. Anadolu kulüplerimizin hakkıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.