Dolar 32,2384
Euro 34,7706
Altın 2.421,72
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Avcı: Bu maç şampiyonluk maçı değil!

Avcı: Bu maç şampiyonluk maçı değil!
6 Kasım 2021 18:44
285
A+
A-

Süper Lig’in 12. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Birkaç tane konu başlığı var. Sergen hocanın doğum günüymüş başarılı mutlu seneler diliyorum. Türk futbolunun önemli oyuncularından biriydi önemli bir teknik adam olma yolunda da ilerliyor. Kendi camiasında uzun süreler teknik adamlık yapar.

10 Kasım’da Trabzonspor’daki hikâyemin 1 senesi dolacak. 5 ay öncesinin iki kupalı şampiyon takımı ve onun üzerine yüksek kaliteli oyuncular katan bir takım var. İnişler çıkışlar olabilir. 12. Haftada şampiyonluk maçı olmaz. Buradan çıkan herhangi bir skor n ebizi şampiyon yapar ne onları . Ülkenin  artk buradan çıkması lazım. Taraftarın takımına nasıl etki yaptığını biliyoruz. Özellikle 20 dakika yapacakları baskıyı çalıştık. Bunları nasıl karşılayacağız bunları çalıştık. Kazanmak için neler yapmamız gerekir onları çalıştık.

Kolay bir mücadele değil. Burada bir premier lig maçı olsun izleyen herkesin keyif aldığı bir müsabaka olsun. Umarım çok keyifli bir maç olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.