Dolar 32,3311
Euro 34,8454
Altın 2.389,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti
22 Nisan 2024 16:10
46
A+
A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 9 yaşındaki ilkokul öğrencisine devretti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erdoğdu İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Koç, öğretmenler Ayça Özşahin, Songül Topçu, Nakiye Filiz Yıldız, veliler ile 3-C sınıfı öğrencileri, Başkan Kaya'yı ziyaret etti.

Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, belediye başkanı seçildikten sonra çok misafiri olduğunu ancak öğrencilerin ziyaretinin kendisini daha çok mutlu ettiğini, odasının çiçek bahçesine dönüştüğünü aktardı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada hiçbir liderin öngöremediği bir bayramı bütün dünya çocuklarına emanet ettiğini vurgulayan Kaya, "Büyük Önderimiz, bu toprakların kurtarıcısı, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öngörmüş ve Türk çocuklarına, dünya çocuklarına verdiği önemin bir göstergesi olarak bu bayramı çocuklarımıza armağan etmiş. Dünyada başka bir örneği yok." değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Başkanlığı koltuğunu bir süreliğine Kaya'dan devralan 9 yaşındaki öğrenci Asel Duruk, sosyal ve kültürel alanda yetişebilmek için belediyenin çocuk kursları açması ve etkinlik alanları oluşturmasını talep etti.​​​​​​​

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.