Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















KÖFN: ‘SEDA SAYAN İLE ŞARKI YAPMAK ÇOK TATLI OLUR’

KÖFN: ‘SEDA SAYAN İLE ŞARKI YAPMAK ÇOK TATLI OLUR’
22 Nisan 2024 14:13
48
A+
A-

“Bir Tek Ben Anlarım” ve Simge ile birlikte seslendirdikleri “Yakışıklı” şarkısı ile listelerde fırtına gibi esen Köfn grubu, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Grup, haklarında merak edilenlerden yeni çalışmalarına sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Röportajdan bazı başlıklar;

Salman daha çapkın
Programda “ Hanginiz daha çapkın ? “ sorusuna Köfn grubunun verdiği cevap;
Bilge Kağan Etil: Salman daha çapkın. Çapkınlık benim için düzenli bir ilişkim varsa olamayacak bir şey. En ufak bir flörte bile izin vermiyorum. Çok katı tek eşli modunda devam ediyorum. Hiç şikayetçi değilim.
Salman Tin: Herkes kadar diyelim ya. Valla yemin ediyorum 1 senedir o taraklarda bezim çok az. Hiç uğraşmıyorum. Kişisel yolculuklarım var. Bir şeyler okuyorum. Bir yerlere gidiyorum. Çok dışarı da çıkmıyorum. Ama yaz mevsimi neler getirir bilmiyorum.

Para verip evde köle olmak isteyenler var
Programda “ Sosyal medyadan enteresan mesajlar alıyor musunuz?” sorusuna Köfn grubunun verdiği cevap;
Salman Tin: Giydiğim çorapların satışı isteniyor. Köle olmak isteyenler var. Para verip, evde köle olmak isteyen mesajlar geliyor.
Bilge Kağan Etil: Bana öyle enteresan mesajlar gelmedi.

Seda Sayan ile beraber bir şarkı tatlı olur
Programda “Farklı müzik tarzlarından şarkıcılarla ortak bir çalışma yapmayı düşünür müsünüz? Mesela Seda Sayan ile bir şarkı yapmayı ister misiniz?” sorusuna Köfn grubunun verdiği cevap;
Salman Tin: Seda abla ile bir şarkı yapmayı isteriz. Hatta bir iş vardı geçenlerde konuştuğumuz. Acaba Seda abla mı olsa demiştik. Bence çok tatlı olur.
Bilge Kağan Etil: Biz kesin sıcak bakarız bu duruma. Her şeye açığız. Ters köşe severiz.

Sanat dünyasının %50’si samimi
Programda “ Sizce sanat dünyası samimi mi?” sorusuna Köfn grubunun verdiği cevap;
Bilge Kağan Etil: Bence samimi değil.
Salman Tin: %50 bence. Şimdi arkadaşlarım aklıma geliyor. Sevdiklerim, sevmediklerim.. Çok %50. Şu an eski hayatımıza dönsek, liseye başlasak orada da aynı %50 aynı kompozisyon devam ediyor bence.

Gece 11’den sonra rockstar oluyorum
Programda “ Hayatlarınız popstar mı rockstar mı?” sorusuna Köfn grubunun verdiği cevap;
Salman Tin: Popstar şu an. Ben gece 11’den sonra rockstar oluyorum.
Bilge Kağan Etil: Rockstar ile popstar arası gidip geliyor Salman. Ben ikisi de değilim şu anda. Benim çok karışık.

PROGRAMIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN:

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.