Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Enis Destan’ın Sağlık Durumuyla Alakalı Açıklama

Enis Destan’ın Sağlık Durumuyla Alakalı Açıklama
21 Nisan 2024 01:42
140
A+
A-

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Mondihome Kayserispor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Avcı, Enis Destan’ın sağlık durumu ve lig müsabakalarının planlamalarıyla ilgili şu cümlelere yer vererek açıklamalarını sürdürdü: “Enis’te çok ciddi bir şey yok. Yarın MR ile ilgili doktor daha sağlıklı bir cevap verecektir. Çarşamba günü maçımız var. İyi bir şekilde hazırlanmamız lazım. Ocak ayında 8-9 tane müsabaka oynadık. Transferden gelenler gidenler var. Çok yorucu ve yıpratıcı geçti. Sonrasında da geçen hafta itibariyle milli takım arasıyla beraber devam eden süreçte 26 günde 2 maç oynadık. Bu sağlıklı bir durum değil. Herhalde Mayıs 26’sına kadar haftada 3 maç oynayacağız sanıyorum. Bu da sağlıklı değil. Seneye buna bakılması gerekiyor.”

Teknik adam, 24 Nisan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile eviminde oynayacağı maça bütün taraftarları beklediğini vurgulayarak, “Taraftarlarımız bizim için her zaman her yerde çok değerli. Bize olumlu destek verdiklerinde bizi yukarı çekiyorlar. Trabzonspor her maçı kazanmak için oynar. Kupada kenetlenme zamanı. Onların bize vereceği destekle çok başarılı olmuş bir ekip var. Çarşamba gününden itibaren o desteklerini bize sonuna kadar vereceklerini düşünüyorum” cümlelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.