Dolar 32,3791
Euro 34,7797
Altın 2.396,11
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Kayserispor Trabzonspor Maçı Muhtemel 11’leri

Kayserispor Trabzonspor Maçı Muhtemel 11’leri
20 Nisan 2024 13:56
110
A+
A-

Trabzonspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Mondihome Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fırtına’da tek hedef bu maçtan 3 puanla ayrılmak. Kritik mücadele öncesi karşılaşmanın ilk 11’leri ise büyük merak konusu haline geldi.

52 puanla 3. sırada yer alan ve geçen hafta Sivasspor’a 1-0 mağlup olan bordo mavili takım bu kaybı telafi etmek hem de çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde sahasında oynayacağı Karagümrük maçı öncesi moral bulmak istiyor. Ligde 5 haftadır kazanamayan 37 puanla 14’üncü sırada bulunan Kayserispor ise galip gelerek düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

DEPLASMANI SEVİYOR

Karadenız devi, Abdullah Avcı ile iç sahada daha az puan topladı. Fırtına, tecrübeli hocanın gelmesinin ardından iç sahada oynadığı 12 lig karşılaşmasında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 19 puan elde etti. 12 dış saha sınavında ise 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı, 21 puan toplayarak iç sahayı solladı.

BURAK BU KEZ RAKİP

Kayserispor’un teknik direktörlüğünü bordo-mavililerin eski futbolcusu Burak Yılmaz yapıyor. 2011-12’de Trabzonspor’da gol krallığı yaşayan eski futbolcu, Fırtına’ya bu kez teknik direktör olarak rakip olacak. Genç hoca Karadeniz devinin formasını 5 sezon giyerken, 124 maçta 86 gol atıp 12 asist yaptı

3 OYUNCU SINIRDA

Fırtına’da Kayserispor maçı öncesi üç oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Bordo-mavililerde Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Baniya’nın üçer sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular Kayseri’de kart görürlerse Gaziantep maçında forma giyemeyecekler.

FIRTINA 25-9 ÖNDE

Süper Lig’de 43 kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçların 25’ini Trabzonspor, 9’unu Kayserispor kazanırken, 9 maç da berabere sonuçlandı. Bu periyotta Fırtına fileleri 76 kez sarsarken, kalesinde 46 gol gördü.

KAYSERİSPOR – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEME 11’LER

Kayserispor: Bilal, Vetsios, Bourabia, Ramazan, Hasan Ali, Arif, Gökhan, Cardoso, Bahoken, Shukurov, Aylton

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Vişça, Pepe, Onuachu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.