Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Erman Toroğlu ve Tolga Zengin’in Uğurcan Çakır Yorumu

Erman Toroğlu ve Tolga Zengin’in Uğurcan Çakır Yorumu
20 Nisan 2024 22:44
202
A+
A-

Spor yorumcuları Erman Toroğlu ve Tolga Zengin, Kayserispor – Trabzonspor maçını yorumladı.

Spor yorumcuları Erman Toroğlu, 2-1 sona eren Kayserispor – Trabzonspor karşılaşmasını canlı yayında yorumladı.

Erman Toroğlu yaptığı değerlendirmede hatalı gol yiyen Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ı eleştirdi.

”ARKADAŞLARINA İHANET EDİYOR”

Erman Toroğlu, ”Uğurcan her zaman yaptığı gibi futbol ukalalığını, şımarıklığını yaptı. Olmaz bu. Böyle büyük kaleci olamazsın. Büyük kaleci böyle hatalar yapmayacak. Bu büyük kalecinin yapacağı hata değil. Bu futbol ukalalığıdır.” dedi.

Sözlerine devam eden Toroğlu, ”Konsantrasyon bozulamaz. Beşiktaş ile çekişiyorsun. Bütün arkadaşlarına ihanet ediyorsun. Gol yiyebilirsin, bacak arası da yiyebilirsin hepsine varım ama bunu yapamazsın. Buna hakkın yok.” yorumunu yaptı.

”KALECİLİK KABUL ETMİYOR”

Öte yandan Tolga Zengin ise yaptığı değerlendirmede, “Uğurcan maç içinde ayaklarını iyi kullanan bir kaleci ama orada onlara girmemeli. Kalecilik bölgesi bu tarz hareketleri kabul etmiyor. O anlamda daha dikkatli olması lazım, iyi de bir karşılaşma oynadı.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.