Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Samsun Emniyet Müdürü Arıbaş'tan Muhtarlar Derneğine ziyaret

Samsun Emniyet Müdürü Arıbaş'tan Muhtarlar Derneğine ziyaret
19 Nisan 2024 14:05
37
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk'ü ziyaret etti.

Arıbaş, demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Vatandaşların huzur ve refahını sağlamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurgulayan Arıbaş, polisin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti.

Mahallelerdeki huzur ve güvenin tesisi için muhtarlara önemli görevler düştüğüne işaret eden Arıbaş, şunları kaydetti:

"Muhtarlardan narkotik ve güvenlikle ilgili her konuyu 112'ye bildirmelerini bekliyoruz. Ayrıca ekip ve devriyelerimizi, NARKOALAN uygulamalarımızı izlemeleri gerekiyor. NARVAS projesinden gelen verilerin analizi ile cadde, sokak, park ve bahçelerin zehir tacirlerine, torbacılara ve uyuşturucu içicilerine dar edileceğini belirtmek isterim. Mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla oluşabilecek narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve refah ortamını sağlamak için üst düzey çaba sarf edip gerekli tüm tedbirleri alıyoruz."

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.