Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Muhtarlardan Havza Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret

Muhtarlardan Havza Belediye Başkanı İkiz’e ziyaret
19 Nisan 2024 16:25
42
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Muhtarları Derneği Başkanlığı organizesinde muhtarlar, Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Dernek başkanı Adem Şahin ve beraberindeki muhtarları Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan İkiz, "Hepimiz bir seçim maratonundan yüzümüzün akı ile çıktık. Öncelikle yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlarımı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımız bizler için halkımız arasında önemli iletişim köprülerimizden biri ve bizlerin sahada gözü kulağı. İnşallah önümüzdeki 5 yılda mahallelerimiz ile ilgili sorunları çözmek, yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarımıza yön vereceğiz." dedi.

Şahin de İkiz'i tebrik ederek, "Başkanımız gerek tecrübesi gerekse çalışkanlığı ile ilçemize ve mahallelerimize değer katacak çalışmalar yapacaktır, bundan hiçbir şüphemiz yok. Muhtarlarımız ile çalışan ve bu ilçeye değere katmak için mücadele veren herkesin yanındayız." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.