Dolar 32,4890
Euro 34,7286
Altın 2.402,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C




















Siemens AG, şirketin üst yöneticisi Rusch'un sözleşmesini 5 yıl uzattı

Siemens AG, şirketin üst yöneticisi Rusch'un sözleşmesini 5 yıl uzattı
18 Nisan 2024 15:00
65
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Siemens AG Denetim Kurulu, şirketin başkan ve üst yöneticisi (CEO) Roland Busch'un sözleşmesinin 5 yıl süreyle uzatıldığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Busch'un sözleşmesi, şirketin 3 yıl üst üste rekor finansal performans göstermesi üzerine 1 Nisan 2025'ten itibaren 5 yıl uzatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Siemens Denetim Kurulu Başkanı Jim Hagemann Snabe, Siemens'in, gücünü operasyonel uygulama ve teknoloji liderliğinden aldığına dikkati çekti.

Siemens'in büyüme ve başarıyı destekleyecek doğru stratejiye ve doğru liderlik kadrosuna sahip olduğunu belirten Snabe, "Roland Busch, güçlü bir ekibe başarıyla liderlik etti ve etkileyici sonuçlar alındı. Roland, dinamik bir piyasada Siemens'in dönüşüm yolculuğuna adeta yön veriyor. Roland'ın müşteriler için dijitalleşmeyi ve sürdürülebilirliği hızlandırma ve tüm dünyada teknoloji aracılığıyla insanların yaşamlarını iyileştirme yönündeki sağlam hedeflerine ulaşmaya devam edeceğini düşünüyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Busch ise olağanüstü zamanlarda rekor performans gösterdiklerinin altını çizdi.

Müşterileri için daha fazla değer yaratmak üzere ortaklıklarını geliştirdiklerini ifade eden Busch, "İnovasyonlarımız, müşterilerimizin dijital dönüşümlerinde ve sürdürülebilirlik dönüşümlerinde uzmanlık kazanmalarını sağlıyor. Siemens ekibini kararlılıkları ve özverileri için canı gönülden takdir ediyorum. Denetim Kurulu'na da bana güvendikleri için minnettarım. Bu büyük şirkete liderlik etmek benim için bir ayrıcalıktır." ifadelerini kullandı.

Siemens AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Endüstriler CEO'su Cedrik Neike'nin sözleşmesinin de Haziran 2025'ten itibaren 5 yıl uzatılması planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.