Dolar 32,4055
Euro 34,7401
Altın 2.396,26
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI
10 Nisan 2024 19:08
148
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde şehitleri anma programına katıldı.

Ortahisar ilçesinde bulunan Sülüklü Mezarlığı Şehitliği’nde düzenlenen programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda şehitlerimiz için dualar edildi. Duaların okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

MEZARLIKLARIMIZI BAYRAMA HAZIR HALE GETİRDİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarımızda temizlik ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın mezarlarıyla ilgili olan toprak ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çevre düzenlemeleri de yaparak mezarlıklarımızı bayrama hazır hale getiriyoruz. Şehit mezarlarımızı ise yıl on iki ay bakımlı tutuyoruz ” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZ, VATANIMIZIN EN DEĞERLİ VARLIKLARIDIR

Şehitlerin, vatanımızın ve milletimizin en değerli varlıkları olduğunun vurgusunu yapan Başkan Genç, “Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve minnet duygularımızı ifade etmek için onları unutmayarak bayramda da ziyaret ettik. Şehitlerimize olan vefa borcumuzu yerine getirmek için her zaman çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

EMANETLERİNE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Genç ayrıca, şehitlerin fedakarlıklarının milletimizin hafızasında daima yaşayacağını belirterek, şehitlerin emaneti olan vatan topraklarını korumak için gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Şehitlerin emanetlerine layık olmak için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Genç Şehitlik'i ziyaret etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.