Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Tekkeköy Belediye Başkanı Candal, görevine başladı

Tekkeköy Belediye Başkanı Candal, görevine başladı
5 Nisan 2024 19:00
67
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti'den Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen Mustafa Candal, görevi devraldı.

Samsun Adliyesine giderek mazbatasını alan Candal, daha sonra Tekkeköy Belediyesine geçti.

Eski Belediye Başkanı Hasan Togar'dan görevi devralan Candal, Togar'a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "10 yıl boyunca Tekkeköy'e hizmet etti. İyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda oldu. Bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Seçim sürecinin barışçıl bir yarış olduğunu vurgulayan Candal, "Asıl olan milletin kazanmasıdır. Tüm seçmene teşekkür ediyorum. Hiçbir olumsuzluk yaşanmadan bu süreci tamamladık. Artık ayrışmayı değil, birleşmeyi önemsiyoruz. Herkesi kucaklayacağız, birlikte istişare ederek Tekkeköy'e en iyi hizmetleri sunacağız." ifadelerini kullandı.

Kadir Gecesi'ni kutlayan Candal, tüm vatandaşları Ramazan Bayramı'nda gerçekleşecek bayramlaşmaya davet etti.

Togar ise Candal'a hizmet etme yarışında başarılar dileyerek, "10 yıl boyunca hep birlikte bu görevi layıkıyla yerine getirdik. Bundan sonra da Tekkeköy'ü daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Herkesin seçim sürecinde yaşanan gerilimleri geride bırakarak birbirine sarılması ve kardeşçe çalışması gerekiyor." diye konuştu.

Daha sonra Candal ve Togar, birbirlerine çiçek verdi.

Candal, ardından başkanlık makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Törene AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Hakan Süzer ile muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.