Dolar 32,1931
Euro 35,0742
Altın 2.467,91
BİST 10.217,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Garanti BBVA Partners Tech Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu

Garanti BBVA Partners Tech Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu
5 Nisan 2024 13:40
55
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Garanti BBVA'nın teknoloji tabanlı girişimlere destek vermek amacıyla hayata geçirdiği Garanti BBVA Partners Tech Programı'na kabul edilen 8. girişimler belli oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, programa katılmaya hak kazanan girişimler arasında Usersdot, Ingosa, Evreka, Enqura ve Navlungo yer alıyor.

Söz konusu programa başvuran girişimlerin asgari uygulanabilir ürün veya hizmet aşamasını tamamlamış olmaları, en az 2 yıldır faaliyet göstermeleri, yüksek pazar potansiyeline, ölçeklenebilir bir iş modeline ve güçlü bir gelir modeline sahip olmaları bekleniyor.

Teknoloji tabanlı girişimlere destek vermeyi amaçlayan programa kabul edilen girişimler, 6 ay boyunca Garanti BBVA Partners Tech Girişim Hızlandırma programı içerisinde yer alan ofis alanı, ihtiyaca özel mentörlük, Garanti BBVA, Garanti BBVA Teknoloji ve iştirakleri ile iş birliği fırsatları, reklam destekleri, eğitim ve seminerler ile avantajlı bankacılık ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, Garanti BBVA’nın toplumun sürdürülebilir geleceğine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü faaliyetlere dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Girişimcilik ekosisteminin gelişimi ülke ekonomisinin gelişimi için de oldukça önemli. Özellikle yüksek katma değer yaratan teknoloji girişimcileri ekonomik büyümede etkili kilit unsurlardan biri. Garanti BBVA Partners programımızla 2015 yılından bu yana ekonominin itici güçlerinden olan ve katma değer yaratan girişimcilere destek oluyoruz. Bu yıl girişimcilik ekosistemini büyütmek, girişimcilerin yeni dünya düzeninde ihtiyacı olan desteği sağlamak ve çoğalmalarını teşvik etmek amacıyla çalışmalarımızı genişlettik. Birçok sektörden girişimin hızlandırılması sürecinde yol arkadaşlığı yapan Garanti BBVA Partners Girişim Hızlandırma Programı altında, hızla yaygınlaşan teknoloji tabanlı girişimlere destek vermek, bankamızın sahip olduğu bilgi birikimi ve deneyimi paylaşmak amacıyla Garanti BBVA Partners Tech programını hayata geçirdik. Bu programla hızlı ve yüksek büyüme potansiyeline sahip teknoloji girişimciliğini destekleyip global pazarlara açılma kapasitelerini artırmayı amaçlıyoruz. Programa seçilen 5 girişimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.