Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Buğra Gülsoy: Demet Evgar’a hayranım…”

Buğra Gülsoy: Demet Evgar’a hayranım…”
3 Nisan 2024 00:46
79
A+
A-

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin Evren’i Buğra Gülsoy, partneri Demet Evgar’ı övgü yağmuruna tuttu…

Buğra Gülsoy bu sezon reyting rekortmeni “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinde doktor Evren karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. ReTouchMag dergisine özel bir kapak çekimi yapan hakkında merak edilen soruları da yanıtladı.
Gülsoy, Bahar dizisindeki partneri Demet Evgar’la igili “Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu… Her an her şeyi yapabilir. Her an oynadığı karakteri asla bozmadan sahneleri olabildiğince yukarı taşıyabilir. Hayranım kendisine, çok mutluyum onunla çalışmaktan…” dedi.

Buğra Gülsoy dizide ilgiyle izlenen Evren ve Bahar’ın ilişkileri hakkında “Evren ve Bahar birbirlerine çok iyi geliyorlar, eğlenmeyi biliyorlar, sohbet etmeyi biliyorlar, birlikte üzülmeyi de paylaşabiliyorlar… Onların ilişkisi sakin sakin, emin adımlarla belirli sıfatlarla tanımlayamayacağımız temiz, saf bir yol içinde ilerliyorlar” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.