Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Mehmet Emin Hacıkerimoğlu. Saadet partisi Of Belediye Meclis Üyesi Teşekkür Ettı

Mehmet Emin Hacıkerimoğlu. Saadet partisi Of  Belediye Meclis Üyesi Teşekkür Ettı
2 Nisan 2024 10:56
257
A+
A-
Değerli Dostlarım,
Öncelikle bana bu onurlu görevi layık gördüğünüz için size teşekkür etmek istiyorum. Belediye meclis üyeliği için yapılan seçimlerde sizlerin desteği ve güveniyle kazandığımı öğrenmek beni derin bir mutlulukla doldurdu.
Hizmet etme arzusuyla dolu olduğum bu yeni görevimde, sizlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına gece gündüz demeden çalışacağımı bilmenizi isterim. Hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir için el ele vererek çalışacağız.
İnancım odur ki, birlikte başarabiliriz. Yenilikçi projelerle, şeffaf yönetim anlayışıyla, katılımcı ve kapsayıcı politikalarla, şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız.
Sizlere olan sorumluluğumun bilincinde olarak, her zaman kapımın size açık olduğunu ve fikirlerinizi dinlemekten memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim. Birlikte daha güzel günler için çalışmaya hazırız.
Yeniden destekleriniz için teşekkür eder, birlikte güzel işlere imza atacağımız günlerde buluşmayı dilerim.
Saygılarımla,
Mehmet Emin Hacıkerimoğlu. Saadet partisi Of
Belediye Meclis Üyesi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.