Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Cumhur İttifakı’ndan Of’ta coşkulu mitingı

Cumhur İttifakı’ndan Of’ta coşkulu mitingı
29 Mart 2024 13:21
158
A+
A-

Cumhur İttifakı’ndan Of’ta coşkulu miting

Cumhur İttifakı’nın Of’ta düzenlediği mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Cumhur İttifakı Of’ta gövde gösterisi yaptı. Of Belediye Meydanı’nda düzenlenen mitinge, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seçim otobüsü üzerinden halka seslenen milletvekili ve belediye başkan adayları 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde destek istedi. Alkışlar ve bayraklarla mitinge eşlik eden vatandaşlar, tezahüratlarda bulundular.

 

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz’ın selamlama konuşmasının ardından Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, vatandaşlara seslendi.

 

31 MART’TA GÜÇLÜ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

 

31 Mart’ta güçlü bir destek beklediklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Bu ilçede doğmuş, ilkokul, ortaokul ve liseyi yine bu ilçede tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldum. Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmaya başladım. Askerlikle birlikte 4,5 yıl Ankara’da kaldıktan sonra 1995 yılından bu güne kadar yaklaşık 30 yıldır Of’un bütün sokaklarında, caddelerinde imzanız olan bir kardeşiniz olarak bu gün huzurlarınızda olmaktan onur duyuyorum. Rabbime sonsuz hamdusenalar olsun. İyi ki sizin bir evladınız, kardeşiniz olmuşum. 1994 yılında İstanbul’da büyükşehir belediyesini kazandıktan sonra Türkiye’de belediyecilik anlayışını değiştiren ve belediyeciliğin siyasi partilerin üstleri değil vatandaşın kendi evleri olduğu anlayışını Türkiye’ye yerleştiren Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan da onur duyuyorum. 22 yıldır kesintisiz iktidarı ile sadece Of’ta değil tüm Türkiye sathında Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a bütün iller arasında 27 bin kilometre otoyol ağını tamamlamış, havalimanlarını ve üniversitelerini tamamlamış altyapı sorunu olmayan bir ülke, bir Trabzon ve Of’un bir evladı olmaktan da gurur duyuyorum. 22 yıldır AK Parti hükümeti ve Cumhur İttifakı ile birlikte, kentsel dönüşümünden hastanesine, hastanesinden ulaşımına bir çok hizmeti sizlerle birlikte yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bütün bu eserlerin sahibi sizlersiniz. Biz sadece vesile olduk. Dolayısıyla 9 ay önce 31 Mayıs’ta vermiş olduğunuz desteği 31 Mart’ta da vereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Adil Karaismailoğlu’nun konuşmalarının ardından program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.