Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















Aydın’dan Ortahisar Mitingi teşekkürü:

Aydın’dan Ortahisar Mitingi teşekkürü:
28 Mart 2024 21:42
147
A+
A-

GÖSTERİLEN İLGİYE
LAYIK OLACAĞIZ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Ortahisar Mitingi’ne katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Aydın, “AK Parti Trabzon İl Başkanlığımızın önünde toplanarak mitingimize katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Adaylığımız açıklandığı ilk günden bu yana gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizleri bağrına basan hemşehrilerimiz, bugün de aynı sevgi seli ile mitingimize ilgi gösterdi. Bu ilgi ve alakaya layık işlere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.

HERKESE ŞÜKRAN
SUNUYORUM

Aydın şöyle devam etti: “Ortahisar’ımız için 14 İlkede 61 Proje ile yola çıktık ve açıkladığımız projelere hemşehrilerimiz büyük teveccüh gördü. Bu projelerimizi ortak akılla hayata geçireceğimizi belirtip; çocuklar, yaşlılar, özel bireyler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerimizi genişleteceğimizin garantisini veriyorum. AK Parti belediyeciliğinin geçmişte yapmış olduğu başarılı işlerin geleceğin de teminatı olacağını dile getiriyor, tekrar; mitingimize gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.