Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Odyolog Yılmaz! Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi taraması yaptı.

Odyolog Yılmaz! Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi taraması yaptı.
27 Mart 2024 11:17
48
A+
A-

Beykoz Engelliler Derneği ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın işbirliği ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde engelli bireyler ve aileleri bir araya geldiler. Yılmaz Morgül’ün de vakıf gönüllüsü olarak destek verdiği iftarda engelli bireyler işitme testi taramasından geçirildiler. Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi taraması yaptı.

Beykozlu engelli bireyler ile aileleri Beykoz Engelliler Derneği ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Beykoz İncirköy’deki Pasha Garden’da düzenlenen iftar yemeğinin konuk sanatçısı ise engelli dostu ve Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü Yılmaz Morgül idi. İftarını engelli bireyler ile birlikte yapan sanatçı engellileri için bir de mini konser verdi. Şarkıları Yılmaz Morgül ile birlikte söyleyerek eğlenen engelli bireyler, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gökduy İşitme Cihazları’nın odyologları Efekan Aydemir ve Kader Kepçelioğlu tarafından işitme testi taramasından geçirildiler. Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi yaptı. Yılmaz Morgül “Aman kulaklarınızı ihmal etmeyin, işitme bozuklukları Alzheimer hastalığına kadar gidiyor” diyerek uyarıda bulundu. İşitme testleri taraması Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından ayrıca huzurevleri ve okullarda da devam ediyor.

Engelli bireylere ramazan kolisi dağıtıldı…

İftar sonunda engelli bireylere Engelsiz Yaşam Vakfı’nın aynı zamanda Almanya temsilcisi de olan Engelsiz Yaşam Derneği’nin bağışladığı ramazan kolileri de dağıtıldı. Yılmaz Morgül erzak kolilerini bizzat kendisi taşıyıp engellilere verdi. Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat, Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ile Yılmaz Morgül’e organizasyona katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.