Dolar 32,3070
Euro 34,9531
Altın 2.448,78
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















TÜGVA Genel Başkanı Beşinci, Düzce'de temsilcilik açılışına katıldı

TÜGVA Genel Başkanı Beşinci, Düzce'de temsilcilik açılışına katıldı
21 Mart 2024 20:20
63
A+
A-

DÜZCE (AA) – Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Düzce'nin Cumayeri ilçesinde temsilcilik açılışına katıldı.

Beşinci, vakfın, Türkiye'nin dört bir yanında gençlere yönelik mekanlar ile projeler oluşturduğunu ve onları desteklediğini söyledi.

"Bizdeki her bir temsilcilik, gençliğin merkezi demektir." diyen Beşinci, temsilcilik sayısının artacağına inandıklarını ve ülkede daha geniş kitlelere dokunacaklarını kaydetti.

Beşinci, "Türkiye Gençlik Vakfı 81 il, 605 ilçede faaliyet gösteren, ülkemizin en büyük gençlik hareketi." dedi.

TÜGVA olarak gençlerin derdine derman olmak istediklerini dile getiren Beşinci, ilimde, fende ve teknolojide en üst düzeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

Beşinci, sivil toplum çalışmalarının, bir toplumun en kıymetli çalışmaları olduğunu ifade etti.

İlçe temsilcilik binasının hayırlı olmasını dileyen Beşinci, "Cumayeri'nde her bir genç kardeşimize dokunacak, onların kalplerine girecek, yüreklerine dokunacak çalışmalara imza atacak bu yerin, ilçe halkımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumayeri Kaymakamı Bilal Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Yıldız, TÜGVA İl Temsilcisi Osman Yel ve katılımcımlar, dua edilmesinin ardından açılış kurdelesini kesti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.