Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Aydın’dan Ortahisar’a takdir gören düşünce… SAVUNMA SANAYİİNDEN BÜYÜK PAY ALACAĞIZ!

Aydın’dan Ortahisar’a takdir gören düşünce…  SAVUNMA SANAYİİNDEN BÜYÜK PAY ALACAĞIZ!
21 Mart 2024 11:54
177
A+
A-

Aydın’dan Ortahisar’a takdir gören düşünce…

SAVUNMA SANAYİİNDEN
BÜYÜK PAY ALACAĞIZ!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip projelerini anlatmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın, Ortahisar Belediyesi’nde bundan önceki süreçte yaşanan başarılı AK Parti belediyeciliğinin 31 Mart seçiminin ardından daha da yükselen hizmet çıtası ile devam edeceğini dile getirdi.

14 İLKEDE 61 PROJE

Birbirinden değerli “14 İlkede 61 Proje”yi hayata geçireceğini belirten Aydın, “Bizim tek bir sevdamız var, o da Ortahisar. Ortahisar’a hizmet etmek için Cumhur İttifakı Adayı olarak tüm hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ortahisar ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için adayım. 31 Mart’tan sonra ilçemizi tüm vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz. Bununun garantisini şimdiden veriyorum.” ifadelerini kullandı.

İNSAN GÜCÜ
POTANSİYELİMİZ VAR

Aydın savunma sanayi ile ilgili projesinden bahsederek, “Hükümetimizin stratejik planları içerisinde yer alan Uluslararası Trabzon Havalimanı’nın deniz dolgusu ile yeniden yapılması projesi kapsamında, eski havalimanının yaklaşık 1300 dönüm arazisini şehrin istihdam kültür ve Ar-Ge alanı olarak yeniden planlanmasını düşünüyoruz. Böylelikle şehrimizin, Türkiye Yüzyılı’nda gelişen savunma sanayisinden üzerine düşen payı yetişkin insan gücü potansiyeli ile almasını hedefliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.