Dolar 32,2647
Euro 35,1335
Altın 2.467,24
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi İstihdam Planını Açıkladı!

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi İstihdam Planını Açıkladı!
19 Mart 2024 21:36
83
A+
A-
  • Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi İstihdam Planını Açıkladı!

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı “İstihdam Planı”nı kamuoyuna açıkladı. Planın temelini “Rant değil, üretim ve hizmet” anlayışının oluşturduğunu vurgulayan aday, Trabzon’u dünya pazarlarından biri haline getirmeyi ve gençlere istihdam imkânı sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Ümit Çebi “Gençlerimiz kendi ayaklarının üzerinde duracak, Trabzon üreterek dünyaya satacak. Rant ekonomisine son verip, üretime ve hizmete dayalı bir belediyecilik anlayışıyla Trabzon’u yeniden kalkındıracağız.” dedi. Ümit Çebi planın hayata geçirilmesi için Trabzon’daki tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörle iş birliği yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Planın öne çıkan projeleri arasında şu başlıklar yer alıyor:

Trabzon Gıda Ürünleri Fabrikası: Süt, balık, fındık, midye ve salyangoz gibi ürünlerin üretim merkezlerini kurarak istihdam alanı ve pazar oluşturmak.

Trabzon Ayakkabı Ürünleri Fabrikası: “Kendin üret, dünyaya pazarla” anlayışıyla yeni istihdam alanı yaratarak gençlere iş imkânı sunmak.

Trabzon Altın ve Gümüş Fabrikası: Trabzon’un coğrafi tescil ürünlerinden olan kazaziye ve altın ürünlerini fabrikasyon sistemiyle dünyaya açmak.

Kooperatif Girişimi: Kooperatif usulüyle bir araya gelerek, 16.000 gence diploma sahibi oldukları alanda iş imkânı sunmak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.