Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















BBP Tokat İl Başkanı Omalar, Tokat'ta Eyüp Eroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı

BBP Tokat İl Başkanı Omalar, Tokat'ta Eyüp Eroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı
18 Mart 2024 20:05
49
A+
A-

TOKAT (AA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Tokat Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu'nu destekleyeceklerini söyledi.

Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve Yönetim Kurulu üyeleri BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Omalar ve Eroğlu, görüşmenin ardından basın açıklaması yaptı.

Tokat'ta belediye başkan adayı çıkarmadıklarını belirten Omalar, "Tokat merkezde belediye başkan adayı çıkarmadık. Yapılan istişareler sonrası Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'nu destekleme kararı verdik. Başkanımıza seçimlerde başarılar diliyoruz." dedi.

BBP Tokat İl Başkanlığını ziyaret ettiklerini belirten Eroğlu, "Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza Allah rahmet etsin. Ben biliyorum ki kendisi şehidimiz, şehit oldu. Bu dava uğruna, idealleri uğruna, ülkemiz ve vatanımız uğruna, mukaddesat uğruna kendini feda etmiş, bu ülkenin yetiştirdiği çok önemli büyük liderlerden bir tanesi." diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerine işaret eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Evet bizler de biliyorsunuz tekrardan belediye başkan adayı olarak Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edildik. Ve iki ayı aşkın zamandır da şehrimizde çalışıyoruz. Diğer partilerin de tabii adayları var. Herkes çalışıyor, herkes bir gayret içerisinde. Biz de tek derdimiz, şehrimiz, tek sevdamız şehrimiz diyoruz, on yılda yaptıklarımızın daha iyisini yapmak ve şehrimizi daha güzel hizmetlerle buluşturmak. Burada tam da böyle bir süreçte Büyük Birlik Parti'mizin partimize olan bu desteği bizi bir defa çok mutlu etmiştir. Çünkü Tokat'ta çok yoğun bir şekilde hem Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza gönül verenler var hem de Büyük Birlik Parti'mize gönül veren insanlarımız var. Bu duruş eminim ki bize güç katacaktır. Daha güzel işler yapmak için bizi motive edecektir."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.