Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















ARSİNLİLER İSTANBUL’DA BULUŞTU

ARSİNLİLER İSTANBUL’DA BULUŞTU
17 Mart 2024 16:37
53
A+
A-

İstanbul’da yaşayan Arsinli vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldi. AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük ve Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’de programa katıldı.

ARSİNLİLER İSTANBUL’DA
İFTAR SOFRASINDA

Cumhur ittifakı Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, davet edildiği Arsinliler iftar programına katılarak hemşehrileriyle buluştu. Burada Arsinlilere hitap eden Küçük, “Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleri, teşkilatımızın desteği ve Arsin halkının ilgi, alaka ve teveccühüyle Arsin Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ
GENÇLERİN PARTİSİDİR

İstanbul’da hemşehrileriyle iftar sofrasında buluşan Küçük, “Trabzon’un en genç belediye başkan adayıyız. Bu durumdan da AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın gençlere ne derece önem verdiğini ve AK Parti’nin gençlerin partisi olduğunu görmüş olduk. Gençliğimizin vermiş olduğu enerji ve azimle, projelerimizle, inatçılığımızla Arsin’e elimizden geleni yapacağız.” dedi.

ARSİN’İN GELECEĞİ
SOSYAL BELEDİYECİLİK

Küçük, “Güngören Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Demir de yanımızda. Biz de başkanımızın yaptığı işleri ve çalışmaları örnek alarak hanım kardeşlerimizin ve gençlerimizin eğitimiyle, sosyal faaliyetleriyle ilgili etkili projelerimiz var. Bu projeler ışığında inşallah dönemimizde Arsin AK Belediyeciliğin ne denli etkili ve başarılı olduğunu bir kez daha göreceğiz.

“BENİM 5 YIL ÖNCEKİ HALİM”

Trabzonlu Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, “Belediye Başkan Adayı arkadaşımız burada. Benim de 5 yıl önceki hallerim geldi aklıma başkanımı görünce. Hem mühendis hem 37 yaşında, yaptığı ve yapacağı işlere güveni tam. Cumhurbaşkanımızın bir özelliği var; gençlere A takımında yer veriyor yedek kulübesinde bırakmıyor.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.