Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















AK PARTİ ARSİN’DE GÜÇLÜ ADAY GÜÇLÜ BELEDİYE

AK PARTİ ARSİN’DE  GÜÇLÜ ADAY GÜÇLÜ BELEDİYE
15 Mart 2024 13:43
69
A+
A-

İnşaat mühendisi ve Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük’ten Arsin’e yapılacak projelerin detayları.

ARSİN KENT MEYDANI

İnşaat Mühendisi ve Arsin Belediye Başkan Adayı Küçük, “Kent meydanı projemiz ile ilçemiz merkezine yeni bir soluk getireceğiz. İlçe halkının buluşma noktası haline gelmesini hedeflediğimiz bu projede Arsin’imizin mimarisine uygun bir meydan ve çevre düzenlemesi, meydanı simge haline getirecek bir sanatsal anıt eser, belediyemize ait bir sosyal tesis ayrıca vatandaşlarımızın dinlenebileceği oturma alanları yer alacak.” dedi.

PAZAR YERİ VE
KAPALI OTOPARK

Arsin’in uzun yıllardır önemli sorunları arasında yer alan otopark sorununu dile getiren Küçük, “Arsin Pazar Yeri ve Kapalı Otopark Projesi için kısa sürede çalışmalarımızı başlatacağız. Projemiz tamamlandığında hem daha nezih ve daha modern bir pazar yeri oluşturacağız hem de Arsin’imizin park sorununu çözmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Arsin’de bir sanayi sitesi mevcut ancak bu sitenin ilçe merkezindeki küçük esnafa yönelik olmadığını dile getiren Küçük, “Değerli esnaflarımız apartman altlarında bodrum katlarında sanayi işletmelerini kullanmak durumunda kalıyor. Bu durum hem kent kültürüne yakışmıyor hem de ilçe sakinleri için çeşitli sorunlara yol açıyor. İlçemize yakışır bir küçük sanayi sitesini Arsin’imize kavuşturacağız. Şehir merkezimizi görüntü ve gürültü çirkinliğinden arındırırken esnaflarımızın daha modern bir alanda hizmet sunmalarını sağlayacağız.” ifadelerine değindi.

ARSİN SU ARITMA TESİSİ
ARSİN ATIK SU ARITMA TESİSİ

Arsin’de uzun zamandır vatandaşın su sorunu yaşadığını dile getiren aday Küçük, “İlçemizde bölgenin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak üzere modern arıtma teknolojileri ile donatılmış bir su arıtma tesisini tamamlayacağız.
Yine ayrıca kullanım sonrası oluşan evsel ve endüstriyel atık suların, çevreye zarar vermeden doğaya geri kazandırmak için tasarlayacağımız Arsin Atık Su Arıtma tesisimizi ilçemize kazandıracağız.” İfadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.