Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Çilek Mobilya, Uluslararası Mobilya Fuarı'na katıldı

Çilek Mobilya, Uluslararası Mobilya Fuarı'na katıldı
12 Mart 2024 12:25
47
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Çilek Mobilya, Malezya'da düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı'na (MIFF) katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, şirket, Uzak Doğu pazarındaki gücünü pekiştirmek amacıyla MIFF'e katılırken, farklı ve tematik ürünleriyle oldukça ilgi gören markalar arasında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Çilek Mobilya standının, tematik ve farklı ürünleriyle fuar ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandığını belirtti.

Çilek, fuarda Avustralya, Yeni Zelanda, ABD gibi pek çok ülkeden yoğun ilgi gördüklerini, Singapur, Güney Kore, Tayland ve Tayvan gibi ülkelerden gelen ziyaretçilerin de stantlarını ziyaret ettiğini, özgün tasarımları ilgiyle incelediklerini kaydederek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Fuarda Türk mobilya sektörünü başarıyla temsil ettik. 5 kıtada, 50’den fazla ülkede, 500'ün üzerinde satış noktasında hizmet veren Çilek Mobilya olarak fuar sonrasında Asya Pasifik ülkelerine de ziyaretlerimiz olacak. Büyük bir potansiyel barındıran bu bölgede Çilek olarak varlığımızı güçlendirmek amacındayız."

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.