Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Paycell PUBG kartlılara G-Coin

Paycell PUBG kartlılara G-Coin
8 Mart 2024 12:40
61
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Paycell, oyun geliştiricisi Krafton ile yaptığı işbirliğini genişlettiğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, anlaşma kapsamında, PUBG oyuncularını ödemelerini Paycell'in sunduğu PUBG kart ile yapabilecek. Kullanıcılar ayrıca, kartı kullandıkça PUBG G-Coin paketleri kazanma fırsatı bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, bu işbirliği ile oyuncuların deneyimlerini zenginleştireceklerini belirterek, "Bu anlaşma ile gaming sektörüne çok güzel bir start verdik. Bundan sonraki süreçte de oyuncuların yakından takip edeceği çok sayıda iş birliğini duyurmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dolaz, oyun sektörünün bir çok sektörü etkilediğini ve domine ettiiğini söyleyerek, şunları kaydetti:

"Oyuncular özellikle cihaz satışlarından aksesuarlara ve oyun içi harcamalara kadar pek çok alanda kendilerini anlayan ve beklentilerine cevap veren ödeme araçlarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu noktada biz de Paycell olarak dünyada bir ilki gerçekleştirerek PUBG BATTLEGROUNDS ile iş birliği yaptık ve sadece onlara özel bir kart hazırladık. Bu kart ile hem oyun içi alımlarını avantajlı ve güvenli kıldık hem de fiziki kartlar sayesinde onların gamer kimliklerine dokunduk."

Anlaşma kapsamında, Paycell PUBG Kart kullanan oyuncular çeşitli avantajlardan yararlanacak. Kartlarını aktifleştiren ve belirli tutarda harcama yapan oyuncular PUBG G-Coin paketleri kazanma fırsatı da bulacak. PUBG Battlegrounds Paycell Kart'ı aktive edildiği andan itibaren oyuncular Nickel G-Coin Pack ve Bronze G-Coin Pack ayrıcalığından faydalanırken, her ay ilk harcamada tutardan bağımsız olarak Silver G-Coin Pack ve her ay 500 lira ve üzeri harcama yapıldığında da Golden G-Coin Pack kazanacak.

​​​​​​​

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.