Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Genç: “Siyaset güç işidir, bizim arkamızda o güç var” Akçaabat’ın proje tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Başkan Adayı Genç

Genç: “Siyaset güç işidir, bizim arkamızda o güç var” Akçaabat’ın proje tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Başkan Adayı Genç
8 Mart 2024 12:18
141
A+
A-

Genç: “Siyaset güç işidir, bizim arkamızda o güç var”
Akçaabat’ın proje tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Başkan Adayı Genç, “Siyaset biraz da güç işidir. Arkanızda güç olması lazım. Bizim arkamızda bu güç var. Siyasetçi gücü arkasında hissederse onu her zaman hissettireceği şekilde özgüvenle davranır.” dedi.
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç; Ortahisar, Maçka, Yomra, Arsin’den sonra Akçaabat ve Sürmene ilçesinin proje tanıtım toplantısına katıldı.
Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti eski milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Çavuş, Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan ile çok sayıda partili katıldı. Bütün salonu hınca hınç dolduran AK Partililer toplantı sonuna kadar tezahüratlarına aralıksız devam etti.
“AKÇAABAT’IMIZ GÜZELLİKLERİYLE, DEĞERLERİYLE ÖNE ÇIKIYOR”
İlk olarak Akçaabat’ın proje tanıtım toplantısına katılan Başkan Genç, konuşmasına Akçaabat Eski Milletvekili Mustafa Cumur’u rahmetle anarak başladı. Genç, şöyle konuştu: “Burada bulunmak 23 senedir aktif siyaset yapan birisi olarak benim için gurur vericidir. Akçaabat’a konuşma yaptığım zaman mikrofonu elime aldığım zaman andığım ilk kişi her zaman rahmetli Mustafa Cumur’dur. Partimizin kuruluşunda gösterdiği emek, fedakârlık, ortaya koyduğu üstün gayret takdire değerdir. Haçkalı Baba Devlet Hastanesi onun eseridir. Hizmet ediyoruz, hizmet etmeyi de Cenab-ı Allah ancak nasip ederse yapabilirsiniz. Ona nasip oldu ve ebedi aleme göçtü, şimdi onu rahmetle anıyoruz. Asıl olan bu zaten, makamlar, mevkiler değil… Allah nasip ederse bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel Akçaabat’ımıza bu güçlü ilçemizi, Ortahisar’ımızdan sonraki en büyük ilçemize, özellikleriyle, değerleriyle öne çıkan ilçemize, kuruluştan itibaren sağladığımız hizmet anlayışıyla beraber bu dönemde de hizmet etmeye devam edeceğiz.”
“HAZIRIZ, KARARLIYIZ, İRADEMİZ VAR, GENÇLİĞİMİZ DE VAR”
Yeni dönemde de kardeşlik hukuku içerisinde Osman Nuri Ekim ile birlikte Akçaabat’a hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Başkan Genç, “Ben iki dönemdir Ortahisar Belediye Başkanlığı yaparken bir elimizde Akçaabat’taydı. Burada muhtarlarımız var, dava arkadaşlarımız var, hemşehrilerimiz var, bunlar şahittir. Burada Akçaabat’ın yetiştirdiği güzel insanlar var, il başkanımız var, milletvekilimiz Adnan Günnar, genel başkan yardımcımız var. Kalben söylüyorum, ben de Akçaabat’ı çok seviyorum. Çünkü partimizin kuruluşundan itibaren attığımız bütün adımlarda Akçaabat sevgisiyle, desteğiyle her zaman arkamızda olmuştur. Bunu bilerek söylüyorum. Yeni dönemde de Osman Başkanımla ki, bu dönemde de kardeşlik hukuku içerisinde çalıştık, hep beraber bu güzel topraklarımıza hizmet edeceğiz. Bunun için hazırız, kararlıyız, irademiz var, gençliğimiz de var, soyadımız genç…” diye konuştu.
“ARKAMIZDA BÖLGEMİZİ EVİ GİBİ GÖREN CUMHURBAŞKANIMIZ VAR”
Hizmet ve projeleri hayata geçirmek için Cumhur İttifakı’nın arkalarında olduğuna vurgu yapan Genç, “Değerli hemşehrilerim zaman gelip geçiyor. Bu bir fırsattır, bunu değerlendirelim. Hal ve şart ne olursa olsun, arkamızda ülkemizin her tarafına hizmet etmiş ve bu bölgemizi evi gibi gören bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Ve ona 15 Temmuz’dan sonra tam bağımsız ve tam milli olma yolunda yol arkadaşı olan MHP’nin genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli var. Güçlü siyaset ve güçlü liderlerimiz arkamızda. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman işimize, gücümüze yardımcı olan Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu var, Abdulkadir Uraloğlu Bakanımız, Enerji Bakanımız var. Bu gücü hep beraber bütün sinerjiyle birlikte şehrimize hizmet etmeye kanalize etmek de bizim görevimiz, boynumuzun borcudur.” şeklinde konuştu.
“SEÇİMLERDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ”
Başkan Genç, siyasetçilerin arkasında güçlü bir oy desteği olduğu zaman özgüvenli davranarak daha çok hizmet ve projeyi hayata geçirdiğinin altını çizerek, “İstiyoruz ki, bu seçimlerden biraz daha güçlü çıkalım. Siyaset biraz da güç işidir. Arkanızda güç olması lazım. Bizim arkamızda bu güç var. Siyasetçi gücü arkasında hissederse onu her zaman hissettireceği şekilde özgüvenle davranır. O yüzden 30 büyükşehir arasından Trabzon’un ve Akçaabat’ın şampiyon olmasını istiyorum. Ondan sonra Ankara’ya elimiz, kolumuz güçlü gideriz. Akçaabat bir istiyorsa iki kopartıp getiririz. Bu konuda kararlı ve hazırız. Akçaabat’ımıza daha nitelikli, daha güzel hizmetler kazandırmanın temennisiyle sizleri selamlıyorum. Sağ olun, var olun…” ifadelerine yer verdi.
“ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK”
Sürmene’nin proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Genç, AK Parti Adayı Hüseyin Azizoğlu’nun verdiği bütün projelere kefil olduğuna vurgu yaptı. Genç, şöyle konuştu: “Sürmene son 20 yılda çok güzel hizmetler aldı. Sürmene’ye hizmet eden Cemalettin Aksoy Başkanımıza şükranlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Fikri Usta Başkanımız ve en son Rahmi Üstün Başkanımızdan Allah razı olsun, güzel hizmetler yaptılar. Yine Niyazi Sürmen yakın zamanda uğurladık, Allah mekânını cennet eylesin. Trabzon’da Niyazi abi olarak anılırdı. Onlar hoş bir seda bıraktılar. İnşallah biz de nasip olur, hoş bir seda bırakırız. Önemli olan bu…”
“SİYASETÇİ ARKASINDA GÜÇ İSTER”
Bakanların, milletvekillerinin ve bürokratların desteklerini her zaman arkalarında hissettiklerine dikkati çeken Genç, “Partimizin kuruluşundan beri hizmet ediyoruz. Sürmene’yi tanıyoruz, biliyoruz. İl başkanı ve Ortahisar Belediye Başkanı olarak Sürmene’den elimizi çekmedik. Şimdi sizlerin desteğiyle bu süreci tamamlayıp 1 Nisan’dan sona yeni bir hizmet yolculuğuna başlıyoruz. Sürmene’de Azizoğlu Başkanımız ne sözü verdiyse o süzün arkasındayız. Zaten projelerin çoğunu beraber çalıştık. Kapalı otopark, pazaryeri, sahil düzenlemesiyle Balıklı, Çamburnu, Yeniay’a doğalgaz sözü verdik. Süratle bunu yapacağız. İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılacak, cadde ve sokak sağlıklaştırma projeleri, elektrikli otobüs. Bu gücü sizden almak istiyoruz. Siyasetçi arkasında güç ister. 37 mahallemizin tamamını biliyorum. Madur Dağı’nı, Küçükdere’yi, Manahos’u çok iyi biliyoruz. Çok şükür iktidar temsilcisi olarak Oylum’a Meryem Sürmen Başkanımızla ilk biz gitmiştik, bu işe vakıfız, bu işi biliyoruz. Bu işleri yapacak arkamızda güç var. Bu işlerin, bunca hizmet ve projenin banisi arkamızda Recep Tayyip Erdoğan var. Cumhur İttifakı olarak arkamızda Devlet Bahçeli Bey var. Bizi hiçbir zaman bırakmayan bakanlarımız, milletvekillerimiz var. Bu hizmetleri başarmak için bütün gücümüz var. İstiyorum ki, Sürmene’den rekor bir oyla çıkalım. Ankara’ya gittiğimizde bir istiyorsak iki kopartıp getiririz. Hepinize 31 Mart seçimlerindeki gücü ve kudreti şimdiden verdiğiniz için çok teşekküre ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.