Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Trabzon'da “İş Yaşamında Kadın ve Başarı” konulu söyleşi düzenlendi

Trabzon'da “İş Yaşamında Kadın ve Başarı” konulu söyleşi düzenlendi
6 Mart 2024 17:00
59
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "İş Yaşamında Kadın ve Başarı" konulu söyleşi organize edildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde düzenlenen söyleşi, TTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Türk kadınının çok güçlü ve girişimci olduğunu söyledi.

Çelebi, kadınların iş hayatında daha da ön plana çıkması gerektiğine işaret ederek, bu doğrultuda yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

Trabzon İl Kadın Girişimciler Başkanı Ahsen Aydın, kadınların iş hayatına katılmasının ekonomik ve sosyal açıdan sürdürülebilirlikte önem taşıdığını vurguladı.

Aydın, kadınların sosyal ve iş hayatına daha fazla dahil olmalarının toplumsal eşitlikle sağlanabileceğinin altını çizerek, "Bu eşitliğin sağlanabilmesi, kadının ve erkeğin kafasındaki ön yargıları değiştirerek, kız çocuklarını eğiterek, toplumun her bir kademesinde yer edinmesini sağlayarak mümkün olacaktır." dedi.

TOBB Sermaye Piyasaları Meclis Üyesi ve KOTEDER Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Erkarakaş ile Koruncuk Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Neslihan Açıkgöz'ün de sunum yaptığı toplantı, konuşmacılara plaket takdimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.