Dolar 32,1960
Euro 35,0907
Altın 2.464,01
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















“BİZİ BAĞLASALAR BELEDİYEDE DURAMAYIZ”

“BİZİ BAĞLASALAR  BELEDİYEDE DURAMAYIZ”
5 Mart 2024 13:05
106
A+
A-

BİZİ BAĞLASALAR
BELEDİYEDE DURAMAYIZ”

Ziyaretlerine ve çalışmalarına devam eden AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verecek siyasi gücün AK Parti olduğunu vurguladı.

“YAPIMIZ GEREĞİ
OTURMAK VE BEKLEMEK BİZE TERS”

Arsin’de her kesime dokunan Aday Küçük, “Yapımız gereği oturmak ve bir şeylerin olmasını beklemek bize ters. Beni bağlasalar aralıksız 1 saat oturamam. İnşallah göreve geldikten sonra da aynı düşünce ve hassasiyetle devam edeceğiz. 36 tane mahallemiz yani 36 şantiyemiz olacak. Bu mahalleleri tek tek gezip vatandaşımızla iç içe olacak istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“BİZİM RÜZGARIMIZ,
ARSİNLİ HEMŞEHRİLERİMİZ”

Küçük, “Bizi ve Arsin’i geliştirecek olan vatandaşlarımızdır. Arsinli kardeşlerim, abilerim, ablalarım aynı zamanda bizim rüzgarımız olacaklar. Rüzgarı arkamıza aldığımız gibi Allah’ın izniyle yerine getiremeyeceğimiz ve başaramayacağımız bir proje olduğunu düşünmüyorum. 31 Mart akşamından itibaren rüzgar ne yandan eserse biz de Arsin için o rüzgarı arkamıza alacak ve hep birlikte büyüyeceğiz. Arsin’i yeni bir şehir merkezi haline getireceğiz.” dedi.

“PROJELERİMİZ İLE
ARSİN’E DAMGA VURACAĞIZ”

7 Mart Perşembe günü Arsin Nisra Park’ta gerçekleşecek Proje Tanıtım Lansmanına tüm vatandaşları davet eden Küçük, “Yaptığımız ve yapacağımız işler Arsin’e damga vuracak. Planlamalarımız ve projelerimiz tam anlamıyla Arsin için demek yanlış olmaz. Arsinli vatandaşlarımızın bu projeleri yerinde görmesi bizim için elzem. Projelerimizi açıkladığımız ilk andan itibaren Arsinli kardeşlerimizin de en az bizim kadar heyecanlanacağına şüphemiz yok. Bu vesileyle 7 Mart Perşembe günü saat 10:30’da tüm Arsinlileri Nisra Park’a bekliyoruz.” İfadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.