Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Çaykaralılara hitap eden Başkan Genç, “Çaykaramız özellikli bir ilçemizdir.

Çaykaralılara hitap eden Başkan Genç, “Çaykaramız özellikli bir ilçemizdir.
29 Şubat 2024 13:19
302
A+
A-

Çaykaralılara hitap eden Başkan Genç, “Çaykaramız özellikli bir ilçemizdir. Başta Trabzon olmak üzere ülkemizin hafızasına, kurumlarına, kuruluşlarına ülke sathında yetiştirdiği insan gücüyle katkı veren bir ilçemizdir.” dedi.
Genç: “Çaykaramız bu yürüyüşün arkasında her zaman dimdik durdu”
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çaykara’nın Arpaözü, Derindere, Çayıroba, Demir Kapı mahalle sakinleriyle buluştu. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile çok sayıda partili katıldı.
“İSLÂM’IN BAYRAKTARLIĞINI YAPAN BİR ÜLKEYİZ”
Türk milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tekrar ayağa kalktığına vurgu yapan Başkan Genç, “AK Partimizin kuruluşundan itibaren Trabzon’da yaptığımız seçimlerde Cumhurbaşkanımız sayesinde mahcup olmadık. Aynı şekilde Çaykara’mızda da Hanefi Başkanımızla birlikte hizmet ettik. Çaykaramız her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşünde yer aldı. Türk milletini yeniden ayağa kaldıran, hem inancımızın hem inancımızın bize yüklediği sorumluluğu bihakkın yerine getirmek için gece gündüz demeden yol yürüyen bir liderin peşindeyiz. O da Türk milletini yeniden ayağa kaldırmış, hem de yüzü gözü bizde olan ve bütün dünyanın bizden beklentilerini karşılamak adına bir yürüyüşe çıkmış. Biz de onun peşinde yol arkadaşı olduk. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Tabi ki, memleketimiz, ülkemiz büyük bir ülke ve büyüyen de bir ülke ama tam bağımsız Türkiye yolunda da adımlar atan, atmaya da devam eden bir ülke. Bu bir yürüyüş, bir mücadele… Biz sınırları cetvelle çizilen ülkelerden değiliz ama sadece birey hayatı sürdüren bir Norveç, bir Danimarka’da gibi bir ülke de değiliz veya sıradan bir ülke de değiliz. Biz üzerinde bir sorumluluk olan ülkeyiz. Cenabı Allah’ın İslâm’ın bayraktarlığını yüklediği bir ülkeyiz, üzerimizde bir sorumluluk var bizim. O nedenle çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz.” diye konuştu.
“ÖNCE ÇAYKARA, SONRA ANKARA”
Çaykara’nın yetiştirdiği insan gücüyle Türkiye’ye çok önemli katkılar sunduğunu kaydeden Başkan Genç, “Vatandaşlarımızın daha güzel, daha mamur ve daha yaşanabilir şehirlerde yaşamasını temin etmek, temel hizmetleri yapmak hem de ülkemizin bu yolculuğuna katkı sağlamakla görevliyiz, sorumluyuz. Çaykaramız her zaman bu yürüyüşün arkasında dimdik, kararlı bir şekilde durmuştur. Çaykaramız özellikli bir ilçemizdir. Ülkemizin hafızasına, kurumlarına, kuruluşlarına da başta Trabzon olmak üzere ülke sathında yetiştirdiği insan gücüyle katkı veren bir ilçemizdir. O nedenle Trabzon için önemlidir ama Türkiye için de önemlidir Çaykara. Bugün Ankara’ya gittiğimizde bürokraside, mülki irade de çok sayıda Çaykaralı görmek bizi gururlandırıyor, mutlu ediyor. Benim sözümdür. Trabzon siyasetinde önce Çaykara, sonra Ankara derim.” ifadelerini kullandı.
“HİZMETLERİMİZ BÜTÜN TRABZON’A YAYILDI”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’yla birlikte çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiğine vurgu yapan Genç, “Ben bu dönem Trabzon’umuzda güzel insanlarla beraber çalıştık, hep beraber çalıştık. Murat Zorluoğlu Başkanımızla beraber çalıştık. Bu dönem Murat Zorluoğlu Başkanımızla daha iyi çalıştık. Daha iyi çalıştık ki, bunlarda bütün şehir sathına yansıdı. Ben bundan dolayı Çaykaramızın evladı kıymetli valimiz Murat Zorluoğlu Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Ben inanıyorum ki, Trabzon’da yaptığı başarılı işlerden dolayı daha güzel görevler nasip etsin. Şimdi biz ondan bayrağı devralacağız inşallah.” cümlelerini kullandı.
“YEŞİL YOL PROJESİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Murat Zorluoğlu’nun başlattığı bütün projeleri devam ettireceğini dile getiren Başkan Genç, şunları aktardı: “Ben iki konuya değinmek istiyorum. Uzungöl’den yukarı olan mahallelerimizde yol işi daha çÇAYKARA’NIN FARKI BUDUR”
Uzungöl’de trafik ve park sorununu çözmek için harekete geçeceğini belirten Başkan Genç, “Biz, Hanefi kardeşimizle el ele verip, hem Çaykarımızda hem de Uzungöl’ümüzde hizmetlerimize devam edeceğiz. Uzungöl için misafirler cennetten bir köşe tanımlamasını yapıyor. Ben Arapça öğreniyorum şimdi. Arap turistlerle iyi anlaşmak için. Onları iyi bir şekilde misafir edeceğiz, iyi ağırlayacağız ve ekonomimize katkı sunacağız. Bizde cennetten bir köşe olan Uzungöl’de trafik, ulaşım ve park sorununu çözmek için harekete geçeceğiz. Ciddi sıkıntılar oluyor. Pazar yeri ve atık su konusunda adımlar atacağız. Çaykara’nın farkı budur. Maçka’da da Trabzon merkezde de Çaykaralı var. Çaykara’nın insanı hem zeki, hem bilgili, hem de ilgili. Gecenin bu saatinde burada bu kalabalığın toplanması çok önemli. Ben Çaykara’yı hakikaten tebrik ediyorum. Çünkü ilgili de olmak lazım. İstişare önemli bir şey. İşe başlamak için halkımızın önceliğini bilmek zorundayız. Saçlarımız ak dava yolunda 22 yılda aklandı ama biz genciz. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.