Dolar 32,2758
Euro 34,6753
Altın 2.394,34
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















ARSİN İÇİN KÜÇÜK SANAYİ VAZGEÇİLMEZ BİR İHTİYAÇ

ARSİN İÇİN KÜÇÜK SANAYİ  VAZGEÇİLMEZ BİR İHTİYAÇ
29 Şubat 2024 18:21
173
A+
A-

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, Arsin’de ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, Trabzon’un Arsin ilçesi Cumhuriyet mahallesi esnafı ziyareti sırasında, “Biz bu ilçenin geleceğini düşünüyoruz. Bugünümüze bakıldığında bir küçük sanayi ihtiyacı baş göstermeye başladı. AK Parti sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapan bir belediyecilik anlayışına sahiptir. Bu sebeple göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Arsin’e bir küçük sanayii kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

1 NİSAN’DA GERÇEK BELEDİYECİLİK
ŞAKA DEĞİL

Vatandaş ve esnaf ziyaretini eksik etmeyen Küçük, “Arsin’e ve Arsinliye bir sözümüz var. Bu söz üzere hareket ediyoruz. AK Belediyecilik zaten burada mevcut. Bizim yapacağımız çalışmalar ile Arsin, Trabzon’un gözde ilçelerinden birisi haline gelecek. Turizm ve sanayide Trabzon’un başını çekeceğiz.” dedi.

ARSİN’İ HER KESİMİYLE KUCAKLAYACAĞIZ

AK Parti’de her daim istişarenin önemli olduğunu vurgulayan Küçük, “AK Parti Belediyeciliğinin farkı Trabzon’da fazlasıyla biliniyor. Vatandaşımız da bu durumun fazlasıyla farkında. İlçemizdeki 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla istişare ve ortak aklın önemine uygun bir biçimde hareket edeceğiz. İnşallah hep birlikte Arsin için geçmişte yapılan güzel işleri bir adım daha yukarıya taşıyacağız.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.