Dolar 32,2574
Euro 35,0866
Altın 2.465,55
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Çetinkaya'dan seçim ziyaretleri

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Çetinkaya'dan seçim ziyaretleri
29 Şubat 2024 17:20
95
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, mahalle ve iş merkezleri ziyaretleri yaptı.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında iş merkezlerinde esnafı ziyaret etti, Ergenekon Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehirde değişim arzusu olduğunu belirten Çetinkaya, 1 Nisan'da kendilerine verilecek yetkiyi hizmete dönüştüreceklerini ve gelecek 5 yılda hizmetleriyle hemşerilerinin arzularını gerçekleştireceklerini anlattı.

Çetinkaya, vaat ettikleri projeleri 2029'a kadar tamamlayacaklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Karabük artık sessiz bir şehirden ziyade canlı, modern, çağdaş, daha yaşanılabilir, caddeleri cazibe merkezi şehir haline gelecek. Bir hedefim var, Karabük'ün nüfusunu mevcudun çok üzerine çıkartacağım. Burada ticari hacmi yükselteceğim. Burada önemli olan azim, kararlılık ve çalışkanlık. Ankara, bakanlık ve hükümet temasları ile vekillerle ikili diyaloglar da çok önemli."

Karabük'ü Batı Karadeniz'in cazibe merkezi haline getireceğini aktaran Çetinkaya, "Halkımız 1 Nisan sabahından 2029 yılına kadar mükemmel bir 5 yıl görecek. Biz her zaman Karabük halkı ile birlik halindeyiz. Bu birliktelikle biz bir hizmet yolculuğuna çıkalım. Şehrimizi, kentimizi güzelleştirelim. Daha yaşanılabilir, daha çağdaş, daha modern, daha müreffeh bir seviyeye taşıyalım istiyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.