Dolar 32,3178
Euro 34,7254
Altın 2.402,09
BİST 10.361,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 17°C




















Çarşı Mahallesi esnafına hitap eden Büyükşehir Adayı Genç,

Çarşı Mahallesi esnafına hitap eden Büyükşehir Adayı Genç,
28 Şubat 2024 14:49
164
A+
A-

Çarşı Mahallesi esnafına hitap eden Büyükşehir Adayı Genç, “Burayı daha güzelleştirerek ticaretin artması bizim dileğimizdir. Çünkü şehrin belediye başkanıyız o nedenle şehrin ekonomisini düşünmek zorundayız. Şehrin ekonomisi ticaretin olduğu yerde olur. Dolayısıyla ticaretin iyi işlemesi bizim de görevlerimiz arasındadır.” dedi.
Başkan Genç, Çarşı Mahallesi esnafıyla bir araya geldi
Genç: “Esnafımızın ticaretinin artması bizim dileğimizdir”
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çarşı Mahallesi esnafıyla bir araya geldi.
“TRABZON EKONOMİSİNİN KALBİ BURADA”
Esnafa hitap eden Başkan Genç, bir belediye başkanı olarak şehrin ekonomisini düşünmek zorunda olduğuna vurgu yaparak, “Bugün Çarşı Mahallemizdeyiz. Çınaraltı’mızın kadim esnafının kadim merkezi olan ticaret merkezimizin yüzü gülen esnaflarıyla bir arada olmak, bir sofranın etrafından sohbet etmek, hakikaten günün yoğunluğuna başlarken bizim için çok çok anlamlı. Burada dile getirilen sorunları Büyükşehir’de ben, Ortahisar’da Ergin Aydın Başkanımızla ele aldığımızda dertleri, sorunları çözeceğiz. Şu anda Trabzon ekonomisinin kalbi adeta burada. Bunu bilerek konuşuyorum. Dolayısıyla buradaki esnafımızın işleyişiyle ilgili, talepleriyle ilgili kendimizi biz muvazzaf görüyoruz. Burayı daha güzelleştirerek ticaretin artması bizim dileğimizdir. Çünkü şehrin belediye başkanıyız o nedenle şehrin ekonomisini düşünmek zorundayız. Şehrin ekonomisi ticaretin olduğu yerde olur. Dolayısıyla ticaretin iyi işlemesi bizim de görevlerimiz arasındadır.” şeklinde konuştu.
“ŞEHRİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK GÖREVİMİZ”
Turizm potansiyeli olan Kemeraltı’nı güzelleştirmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Şimdi yeni bir sezonun hazırlığı içerisindeyiz. Şehrin artan turizm potansiyelini şehrimizin ekonomisine katma değer olarak yansıtmak bizim de görevimiz, sorumluluğumuz ama hepimizin sorumluluğu. Buna böyle bakmamız lazım. Çünkü bir Rus tecrübesi yaşadık 90’lı yıllarda. Onlar küsüp gittiler. Bu şehre bir liranın bile girmesi bu şehir için çok çok kıymetli. Bu para şehre giriyor. Girdiği zaman da her tarafa yansıyor. Dolmuşçusuna, büfecisine, taksicisine kadar yansıyor. O nedenle Kemeraltı ve Çarşı Mahallemiz çok önemli. İnşallah vazifeyi aldığımızda şehri güzelleştirmek adına da kıymetli Başkanımız Zorluoğlu döneminde başlayan çalışmaları süratle tamamlayacağız. Buralar çok daha güzel bir hal alacak. Çalışacağız, çalışınca oluyor.” değerlendirmelerinde bulundu.
“KİM BİR ÇİVİ ÇAKMIŞSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN”
Bu şehirde hizmet ve projeleriyle anılmak istediğini kaydeden Başkan Genç, “Bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan etrafında her zaman esnafımız durmuştur, durmaya da devam ediyor. Bunu görmek bizi mutlu ediyor, ama biraz da sorumluluk yüklüyor. Ben istiyorum ki, hem Ortahisar’da hem de Büyükşehir’de güçlü bir destekle çıkalım ve vazifemizi alalım. 1 Nisan’da da Ankara’ya elimiz güçlü gidelim. Bunu ben bu dönemde tecrübe edindim. Ankara’da güçlü olduğunuz zaman tabiri caizse kopartıp, getiriyorsunuz. O nedenle bir iddia ortaya koyduk ve ‘şampiyon çıkacağız’ dedik. Şampiyon çıktığınız zaman Ankara’da bir istediğinizde iki alabilirsiniz. Hayat gelip, geçiyor. Bu şehrin evlatlarıyız. Çocukluğumuz, gençliğimiz bu şehirde geçti. Allah (C.C.) bu şehirde bize hizmet etmeyi de nasip etti. Dönemler gelip, geçiyor. O nedenle bu şehre ne kadar hizmet edebilirsek, ne kadar kazandırabilirsek günün sonunda onlar kalacak ve onlar anılacak. Bunu kıymetli buluyorum. Hep diyorum, bu şehrin daha güzelleşmesi adına kim çivi çakmışsa Allah (C.C.) ondan razı olsun. İnşallah daha da fazlası bu dönemde Ergin Aydın Başkanıma ve bize bütün şehirde nasip olsun. İnşallah, Ortahisar Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizler, yine seçim sonrası bu sofrada buluşmak üzere diyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.