Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Biletbayisi'nden yurt dışı seyahatlerde ucuz uçak bileti fırsatı

Biletbayisi'nden yurt dışı seyahatlerde ucuz uçak bileti fırsatı
27 Şubat 2024 12:35
54
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Biletbayisi.com, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatlı uçak bileti fırsatları sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tarihi ve kültürel açıdan Türkiye'ye yakın olan Balkan ülkeleri, vizesiz seyahat için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Vizesiz seyahat imkanı sunan Çekya, Slovakya, Macaristan ve Avusturya gibi Orta Avrupa ülkeleri tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkarken; Prag, Budapeşte, Viyana ve Krakow da vizesiz seyahat edilebiliyor.

Estonya, Litvanya ve Letonya'nın başkentleri Tallinn, Vilnius ve Riga da vizesiz seyahat için ilgi çekici seçenekler arasında yer alıyor.

Biletbayisi.com'un uygun fiyatlı uyçak bileti sunduğu rotalar arasında vizesiz, kapıda vize ya da e-vize ile ziyaret edilebilecek şu ülkeler bulunuyor:

"Andorra, Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Moldova, Sırbistan, Ukrayna. Bahreyn, Brunei, Endonezya, Filipinler, Güney Kore, Hong Kong, Japonya, Katar, Kuveyt, Kırgızistan, Lübnan, Malezya, Maldivler, Moğolistan, Nepal, Singapur, Sri Lanka, Tayland, Tayvan, Doğu Timor, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Botsvana, Fas, Kenya, Lesoto, Seyşeller, Tunus, Mauritius, Tanzanya, Uganda, Zanzibar. Bolivya, Brezilya, Kolombiya, Ekvador, Peru, Surinam, Uruguay. Fiji, Kiribati, Mikronezya, Palau, Samoa, Solomon Adaları, Tonga, Tuvalu."

– Bilet fiyatları

Uçak biletlerinde fiyatlar İstanbul-Azerbaycan hattında 999 liradan, İzmir-Peru'da 1900 liradan, Ankara-Tayland'da 1750 liradan, Antalya-Brezilya'da 2 bin 800 liradan, İstanbul-Uruguay'da 3 bin 250 liradan başlıyor.

Uygun fiyatlı bilet bulabilmek için seyahat tarihi noktasında esnek olunması ve erken rezervasyon yaptırılması öneriliyor.

Açıklamada, pasaport, konaklama ve seyahat sigortası gibi vizesiz gezilerde dikkat edilmesi gereken hususlara da yer verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.