Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Boluspor, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Boluspor, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı
24 Şubat 2024 17:25
103
A+
A-

BOLU (AA) – Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında yarın sahasında oynayacağı Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

Bolu ekibi, maç için son antrenmanını Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yaptı.

Antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, teknik direktör Yalçın Koşukavak'a çiçek takdim etti, futbolculara moral verdi.

Taraftarlara teşekkür eden Koşukavak, "Herkesin ayağına sağlık, teşekkür ederiz. Tesise kadar gelip bize destek veriyorsunuz. İnşallah biz de bu desteğe layık oluruz. Boluspor sizin, sizin şehrinizin takımı. Geçmişteki o sahiplenme duygusu, o aidiyet duygusuyla tribünleri ve Boluspor'u layık olduğu yere getiririz." diye konuştu.

Taraftarlar ise takımın Koşukavak ile ivme yakaladığını belirterek, takımın mücadelesinden memnun olduklarını dile getirdi.

Boluspor-Erzurumspor FK maçı, yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.