Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Huawei, MateBook D14'ü online mağazasında satışa sundu

Huawei, MateBook D14'ü online mağazasında satışa sundu
21 Şubat 2024 17:20
90
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Huawei, yeni MateBook D14'ün satışına online mağazasında başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 12. nesil Intel Core işlemcinin yanı sıra Huawei tarihindeki en güçlü Metaline WiFi anteni ve bir dizi akıllı konferans özelliği ile kullanıcılar, sistem sıkıntısından etkilenmeden verimli bir kullanım yaşayabiliyor.

Yeni nesil MateBook D14, mobil ofis çalışması ya da multimedya eğlencesi için kullanıcıların ihtiyaçlarını önceliklendiriyor.

Ürün, sadece yeni Intel işlemcilerle değil, aynı zamanda dizüstü bilgisayarın çok çeşitli karmaşık görevleri kolaylıkla yerine getirmesini sağlayan Intel UHD grafik kartı ile donatıldı.

MateBook D14 ayrıca "Super Device", yükseltilmiş "PC Manager" ve yeni "Kişisel Ses Geliştirme" teknolojisi gibi yenilikçi teknolojiler de sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.