Dolar 32,4970
Euro 34,7225
Altın 2.407,05
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C




















Genç, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi

Genç, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi
20 Şubat 2024 12:42
358
A+
A-

Genç, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi Meclis üyeleriyle, meclis üyesi aday adaylarıyla kahvaltı programında buluştu.
Programa; AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Çihan, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, AK Parti Ortahisar Belediyesi meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
“HER ZAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDA OLACAĞIZ”
Partililere hitap eden Başkan Genç, AK Parti’de makam, rütbenin önemli olmadığını, önemli olanın bir dava uğrunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürümek olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Bu buluşmayı gerçekleştiren ve teşkilatta görev alan kardeşlerimizi ve meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte ilk kez bu toplantıyı ayarlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi’ye çok teşekkür ediyorum. AK Parti’nin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Hâl ve şart ne olursa olsun, bir yere aday olalım olmayalım, bir yere aday gösterilelim gösterilmeyelim, asıl olan kutlu lider Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman dimdik yürüyebilmektir, onun yanında yürüyebilmektir. Çünkü çok değerli arkadaşlar bizim üzerimizde bir sorumluluk vardır, hem de yüzü gözü bizde olan mazlum milletlere karşı da bir sorumluluk var. O nedenle AK Parti’de, bu geniş kadroda illâ da bir yerlerde olacağız diye bir amaç, gaye yoktur. Ama ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman olacağız’ diye bir karar vardır, bir irade vardır. Bu kutlu yolculuk 22 yıldır milletimize mahcup olmadan devam ediyor. Önemli olan da budur, yazılacak olan budur. Siyaset irade ortaya koymayı gerektirir, kararlılığı gerektirir. Bir karar verdik. Tarihin bu zaman kesitinde kendisini milletine adamış olan Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden yürümeye karar verdik. Onun için rütbe, makam, sıfat hiç önemli değil. Bugün bu birlikteliği görmek bize bu gücü veriyor.”
“BÜTÜN KESİMLERLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ”
Belediye meclis üyeliklerinin bütün kesimleri ve bölge dengelerinin gözetilerek hazırlandığını ifade eden Başkan Genç, “Netice itibarıyla belli sayıda meclis üyesi adayı belirleme sorumluluğu oluyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız en büyük dinamik güçlerimiz. Onları da bu dava uğrunda yerel yönetimlerde ikame etmeye çalışıyoruz. Bir denge gözetmemiz gerekiyor. Komisyonlarda çalışacak arkadaşlar olacak. Teknik kadroda olacak arkadaşlar var. Bir taraftan da bölge dengelenmesi sağlanacak. Kolay işler değil… Ama burada belirlenen 37 adayımızla değil, 88 adayımızla beraber inşallah biz bu yolculuğu 31 Mart’a kadar sürdüreceğiz. Ve gözüm arkada kalmadan kurucusu olduğum Ortahisar Belediyesi Başkanlığı vazifesini Ergin Aydın Kardeşimize ve 37 meclis üyemize inşallah teslim edeceğim. 37 meclis üyemizi orada vazifeli olacak ama meclis üyesi aday adayı olan bütün arkadaşlarımız bizim mesai arkadaşımız olmaya devam edecek. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız. Engelli kardeşlerimizin aday adaylığını kıymetli buluyorum. Çünkü onlar özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bütün kesimlerimizle beraber çalışacağız, beraber bu gayreti ortaya koyacağız. O nedenle illa meclis üyesi listesinde olmak asıl olan değil, ondan sonra da hem Büyükşehir hem Ortahisar uhdesinde aynı anlayışı ortaya koyan anlayışa imza atmak kıymetlidir.” diye konuştu.
“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BU SÜRECİ TAMAMLAYACAĞIZ”
17 Şubat’ta Cumhurbaşkanının Trabzon mitinginden sonra Cumhurbaşkanıyla sohbetinde vermiş olduğu şampiyonluk sözünü yinelediğini ifade eden Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızla mitingden sonraki sohbetimizde …Gayret bizden, tevfik Allah’tan… Bütün meclis üyesi aday adaylarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu iş cesaret işidir. O nedenle 88 kardeşimi birbirinden ayırt etmeden gönülden tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Görev verilse de verilmese de AK Parti’de yürüyüş hiç değişmedi, Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinde sonuna kadar ilelebet yürümeye karar verdik. Arkadaşlar ‘İstikamet kerametten evlâdır’ derler. Keramet bir anlıktır, çok önemli bir şeydir ama sürekli değildir. Ben tekrar eşinden, dostundan fedakârlık ederek bu mücadeleyi ortaya koyan dava arkadaşlarıma gönülden çok teşekkür ediyorum. Kıymetli ilçe başkanımıza ve belediye başkan adayımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ipi teşkilatımızla birlikte göğüsleyeceğiz inşallah. Artık Ergin Aydın’a Ortahisar Belediye Başkanım diyorum.” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.