Dolar 32,4968
Euro 34,7913
Altın 2.436,90
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Merzifon'da okullara “Okulum Temiz” belgesi verildi

Merzifon'da okullara “Okulum Temiz” belgesi verildi
16 Şubat 2024 15:15
66
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Merzifon ilçesinde, "Okulum Temiz" belgesi alan okullara belgeleri törenle verildi.

Merzifon Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, belgeyi almaya hak kazanan okulları tebrik etti.

Temizliğe azami derecede önem verip dikkat ettiklerini dile getiren Yozgat, şunları söyledi:

"Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında eğitim öğretim faaliyetlerinin sağlıklı ve güvenli ortamda uygulamaya konulabilmesi için 'Okulum Temiz Projesi' hayata geçirildi. Bu proje kapsamında sizler de okullarınızda öğrenim gören öğrencilerimize sağlıklı ve güvenli ortam hazırlamak için gerekli tüm çalışmaları yapıp, bu belgeyi almaya hak kazandınız. Yapılan bu fedakarlıklar sayesinde okullarımızı çocuklarımız için güvenli eğitim ortamları haline getirdik. Bu başarı ve emeğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Yozgat, daha sonra hak kazanan okulların müdürlerine belgelerini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.