Dolar 32,2387
Euro 35,0877
Altın 2.507,80
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C




















İş Bankası Maximum Kart sahiplerine M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında kampanya fırsatı

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında kampanya fırsatı
15 Şubat 2024 10:20
92
A+
A-

ANKARA (AA) – İş Bankası Maximum Kart sahipleri, M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında kullanabilecekleri kampanyadan yararlanabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16 Şubat-31 Mart arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Maximum Kart sahipleri, Maximum üyesi M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dördüncü 600 lira ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 lira MaxiPuan fırsatından yararlanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı bireysel kredi kartları, Bankamatik Kart ve MaxiPara Kart sahiplerinin ilk alışverişten önce Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarını telefonlarına indirerek İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyadaki "KATIL" butonuna tıklamaları gerekiyor. Akaryakıt alışverişinin mutlaka kayıt olduktan sonra, kampanyaya dahil olan Maximum POS'larından gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Müşteri bazlı olan ve bir müşterinin sadece bir kez katılıp toplamda en fazla 150 lira MaxiPuan kazanabildiği kampanyada MaxiPuanlar, 4 Nisan 2024'te kartlara yüklenecek.

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı M Oil ve TotalEnergies istasyonlarında görüntülenebilecek ve 31 Mayıs 2024'e kadar akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.