Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Şampiyonlar Ligi heyecanı Exxen TV ile TV+'ta

Şampiyonlar Ligi heyecanı Exxen TV ile TV+'ta
13 Şubat 2024 16:20
71
A+
A-

İSTANBUL (AA) – TV+, Exxen işbirliği ile Avrupa kupalarındaki futbol heyecanını evlere taşımaya devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, TV+, Exxen işbirliği ile Premium TV+ kullanıcılarına Avrupa kupalarının seçili maçlarını ek bir ücret ödemeden izleme imkanı sunuyor.

Grup maçlarının ardından Son 16 turunun başlayacağı Şampiyonlar Ligi'nde şubat ayı nefesleri kesecek. Bu kupayı en çok kazanan takım unvanına sahip olan Real Madrid, 13 Şubat salı günü saat 23:00'da Leipzig’e konuk olurken 14 Şubat çarşamba günü saat 23:00'da Paris Saint-Germain, Real Sociedad karşısında avantajlı skoru almaya çalışacak.

Bir sonraki hafta oynanacak ilk turun diğer maçlarında ise son finalist Inter, 20 Şubat salı günü saat 23:00'da Atletico Madrid'i konuk ederken heyecan, 21 Şubat Çarşamba günü 23:00'da Napoli-Barcelona maçıyla hız kesmeden devam edecek. Avrupa'nın en büyüğü olmak için sahaya çıkacak takımların mücadelesi, TV+ farkıyla Exxen TV’de ekranlara taşınacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde de Son 16 karşılaşmaları heyecan dolu anlara sahne olacak. 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45'te Feyenoord-Roma mücadelesinin hemen ardından saat 23:00'da kupanın en büyük favorilerinden biri olan Milan, Rennes'i ağırlayacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.