Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, halk buluşması etkinliği düzenledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, halk buluşması etkinliği düzenledi
10 Şubat 2024 02:46
52
A+
A-

SAMSUN (AA) – Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, halk buluşması etkinliği gerçekleştirdi.

İlçede düzenlenen "sevgi konvoyu" sonrası belediye hizmet binasının yanındaki alanda düzenlenen halk buluşması etkinliğinde konuşan Togar, vatandaşların isteğiyle yarışa devam edeceğini söyledi.

AK Parti'den yeniden aday gösterilmemesinin nedenini anlayamadığını belirten Togar, bu konuda bir açıklama alamadığını anlattı.

Tekkeköy'ün bölgedeki en başarılı belediyelerden biri olduğunu öne süren Togar, kararı halka bıraktığını dile getirdi.

İlçenin kaderini ilçede yaşayanların belirleyeceğine işaret eden Togar, şöyle konuştu:

"Herkesin demokratik hakkı vardır. O zaman bu kararı millete bırakalım. 'Sevdam' dediğim ilçeme sahip çıkmak için bir adım geri atmam. Bu, 20 yıl önce çıktığımız gibi bir hizmet etme yarışıdır. Asla koltuk, asla nefis yarışı değildir. Daha gidecek çok yolumuz var. Daha bu ilçeye iki fakülte ile öğrenci yurtları gelecek. Onları da tamamladıktan sonra bu bayrağı gururla en layık arkadaşıma vermek benim şeref borcum olsun. Onun için Tekkeköy, tekrar söz de karar da sizlerin diyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.