Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Sevgililer Günü için anlamlı hediye. Sevgililer Günü’nde eğitime destek…

Sevgililer Günü için anlamlı hediye. Sevgililer Günü’nde eğitime destek…
10 Şubat 2024 05:43
54
A+
A-
  1. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı YEKÜV, 12 Şubat Sevgililer Günü için anlamlı bir hediye alternatifi hazırladı. Vakfın web sitesinde yer alan “Bağışlar” kısmında yer alan “Özel Gün Kartları” bölümünde Sevgililer Günü için hazırlanan kartları özelleştirerek sevgilinize kartla kutlama mesajı hazırlanabiliyor. Bu kart için güvenli ödeme sistemi üzerinden yapılan bağışlardan elde edilen gelir, vakfın karşılıksız burs verdiği öğrencileri için harcanıyor ve böylece eğitime katkı sağlanıyor. Farklı ve anlamlı bir hediye olarak öne çıkan YEKÜV kutlama kartları oldukça ilgi görüyor.

Çeşitli özel günler için pek çok kart seçeneği olduğu belirtilen uygulama hakkında konuşan YEKÜV Vakfı başkanı Tülay Erkan “Oldukça duyarlı bir toplumda yaşıyoruz. Sevgililer Günü ve benzeri özel günlerde sevdiklerinize hediye alırken bir genç daha okusun diye düşünüyorsanız YEKÜV’ün eğitim ve kültür adına sunduğu bu özel gün kartları ile eğitime destek olabilirsiniz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.