Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Suluova'da bakıma muhtaç yaşlı kadın huzurevine yerleştirildi

Suluova'da bakıma muhtaç yaşlı kadın huzurevine yerleştirildi
1 Şubat 2024 18:20
51
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde bakıma muhtaç kadın, kaymakamlık desteğiyle huzurevine yerleştirildi.

Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, Girne Mahallesi'nde ikamet eden 75 yaşındaki kadını, polis ve sağlık ekipleriyle ziyaret etti.

Bakıma muhtaç olduğunu tespit eden kadın, Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi.

Gürçam, ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve aşevi aracılığıyla destekte bulunarak mağduriyetlerinin önüne geçmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gürçam, şunları kaydetti:

"Bakıma muhtaç olduğunu öğrendiğimiz kimsesiz yaşlı annemize de sahip çıkarak, sağlıksız yaşam ortamından çıkarıp huzurevimize yerleştirdik. Burada her türlü ihtiyaçı karşılanmakta olup huzurlu bir ortam sağlanmıştır. Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Onların dualarını almak, hayatlarının son yıllarını daha huzurlu ve sağlıklı geçirmelerini temin etmek en büyük mutluluğumuzdur."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.