Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Setur'da Sevgililer Gününe özel rota önerileri

Setur'da Sevgililer Gününe özel rota önerileri
29 Ocak 2024 12:00
83
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Setur, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel tatil önerileri paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abant, Sapanca, Ağva ve Şile bölgeleri 14 Şubat'ta en çok tercih edilen tatil destinasyonları arasında bulunuyor.

Peri bacaları ve gizemli yeraltı şehirleri ile Kapadokya öne çıkan bölgeler arasında yer alırken, kayak bölgeleri ve otelleri de Sevgililer Günü için tercih ediliyor.

Setur'un 14 Şubat'ı müşterileri için benzersiz ve unutulmaz kılacak tüm önerilerine şirketin web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

– Yurt dışı için öneriler

Setur, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü yurt dışında geçirmek isteyenlere ise Dubai başlangıçlı Arap Yarımadası cruise tatilini öneriyor. 849 avrodan başlayan fiyatlarla 7 gecelik tatil sunan cruise tatili, 14 Şubat'ı deniz ve güneşle birleştirerek daha da sıcak kılıyor.

Yurt dışı için öne çıkan rotalar arasında Barselona, Prag ve Dubai de öne çıkıyor. Yurt dışı turlarına ilgi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 50 artış gösteriyor.

Setur, 14 Şubat için yurt içinde yüzde 50'ye varan indirim olanakları, ödeme kolaylığı sağlayan avantajı teklifler ve farklı kampanyalar sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.