Dolar 32,3576
Euro 34,7880
Altın 2.394,97
BİST 10.247,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















BU SEFER DE ASLI DENİZ KARAGÜZEL İÇİN KOLLARI SIVADILAR

BU SEFER DE ASLI DENİZ KARAGÜZEL İÇİN KOLLARI SIVADILAR
26 Ocak 2024 12:10
213
A+
A-

HER ADIMDA KADIN DERNEĞİ SMA hastası Aslı Deniz Karagüzel adına düzenledikleri kermeste, 30 bin TL toplayarak aileye bağışta bulundu.
Dernek çatısında buluşan hünerli ve yürekli kadınlar hazırladıkları ev yemeklerini ve el emeği ürünlerini satışa sunarak Aslı Deniz’ e destek olmaya çabaladılar. Bir süredir adında bahsettiren derneğin başkanı Elif Serdar:
Öncelikle bize bu imkânıı sunan çocuklarımızdan desteğini hiç esirgemeyen Ortahisar Belediye Başkanımız ve Büyüksehir Belediye Başkan adayımız Sayın Avukat Ahmet Metin Genç Başkanımıza teşekkür ederiz.
Değerli STK temsilcilerimize, gönüllülerimize ve bütün üyelerimize çok teşekkür ederiz. Biz büyük bir aileyiz demiyoruz artık yeni eklenen üyelerimizle biz gün geçtikçe büyüyen kocaman bir şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.